25. aug
 
Stangeband spiller konsert i England
Hollow reiser lørdag morgen til ventende publikum i London

Publisert: 17.okt.2014 20:35
Oppdatert: 17.okt.2014 21:34

Hollow spilte sist på Sebs Hotell i Hamar. Nå gjør de seg klare til en kort turne i England.

- Vi har fått en avtale med manager der borte. Det er bra at vi får prøve oss der som andre store band har spilt før oss, sier bassist Ove Mikkelsen Hoel.

Ser muligheter utenlands

Vanligvis spiller bandet opp mot to eller tre konserter i måneden, men nå håper de at utenlandskarrieren tar av. Mikkelsen Hoel vil gjerne satse på musikken og håper de får spille mange flere konserter i tiden fremover.

- Det er artig å spille, men jeg har alltid sommerfugler i magen før vi skal på scenen. Men når du kommer i gang, så gir du alt. Da er det bare morsomt, sier han.

Det er dagen før de skal dra, og det er enda mye som må gjøres. Mikkelsen Hoel har en bassgitar med kasse liggende i en musikkforretning, og drar for å hente den.

- Gitaren har vært her i ett og et halvt år. 

På lager

Bassen er ustemt, men blank og fin. Mikkelsen Hoel stemmer den etter eget øre, og begynner å spille. Han forsvinner inn i sin egen verden mens fingrene løper over strengene. 

- Jeg kan sitte sånn i timesvis. Bare spille og leke med effektene, sier han.

Ti plekter, to ledninger og tre effektpedaler senere er han på vei ut av butikken med bassgitaren. Noen tusenlapper fattigere legger han utstyret i bilen og setter seg inn.

- Rockemusikk er noe som havnet i blodet mitt. Musikken og gleden har alltid vært med meg, men det er noe spesielt når sangene kommer innunder huden. Jeg kan ligge i senga og høre toner i hodet mitt. Så bygger jeg på dem og begynner å spille, sier Mikkelsen Hoel.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke