25. aug
 
Stjernekamp-Østgård: - Som å stå på matte-eksamen
«Latino» sto på programmet i lørdags-TV-showet Stjernekamp. Return-vokalisten Knut Erik Østgård gruet seg nok litt. Men han sto. Som til matte-eksamen!

Publisert: 12.sep.2015 21:46
Oppdatert: 14.sep.2015 06:42

-  Jeg er så glad akkurat nå, sa Knut Erik Østgård – da han hadde gjennomført sin versjon av den italienske Grand Prix-sangen fra – 58, «Volare».

- Hvordan føltes det da du kom fram til refrenget «Volare»?, lurte programleder Kåre Magnus Bergh.

- Som å stå på matte-eksamen på videregående skole, sa Østgård.

Han var spent på om han klarte å finte seg gjennom låta på spansk, uten å kunne spansk, han hadde litt trøbbel til å begynne med – men Return-vokalisten gjennomførte med stil, med tolv spreke damer bak seg på scenen.

Han fikk også skryt fra kveldens ekspert i panelet, Celio de Carvalho, blant annet kjent fra Spellemannspris med «Trio de Janeiro (Tom Steinar Lund, Anne Marie Giørtz og Sveinung Hovensjø).

-  Du er elegant, du kler denne sjangeren, sa Celio de Carvalho.

Den ene dommeren, Thomas Felberg, sa det slik om Knut Erik Østgård: - De er jo født til å synge italienske ballader. Kanskje litt stiv på scenen, men stemmen din snor seg som en slange i regnskogen.

-  Jeg er glad, dette med spansken, det er den verste jobben jeg har gjort, men jeg er så glad akkurat nå, sa Knut Erik Østgård da han var ferdig med scenejobben.

Neste uke er det storband på programmet.

Heidi Gjermundsen Broch var, som forventet, en vinner.

Den som måtte forlate scenen var Maria Karlsen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke