19. aug
KONSERTKLARE: Emma Zahl Lindquist (15) (fra høyre) Sylvia Wallenius Hesjeli (16), Malene Mostue Kristiansen (16), Camilla Hansen Bergsjøbrenden (16), Eli Anne Berg Østgård (16) og Khande Salim (12) skal på konsert med favorittbandet The Main Level.FOTO: HANNE MAREN TORPEN HOKSTAD
 
Sto ti timer i kø for The Main Level
I ti timer sto Hamars ivrigste The Main Level-fans i kø utenfor kulturhuset.

Publisert: 20.feb.2016 19:11
Oppdatert: 20.feb.2016 19:15

Ikke nok med at Hamars The Main Level-tilhengere mobiliserte – det gjorde også fans fra langt utenfor byens grenser.

– Vi reiste fra Trondheim i går, og vi har stått i kø siden halv ni i dag tidlig. Det begynner å bli litt kaldt, men vi gleder oss veldig til konsert, forteller Sylvia Wallenius Hesjeli (16) i det klokka nærmer seg seks og konsertinnslipp.

Sammen med venninnen Emma Zahl Lindqvist (15) tok hun en vinterferietur til Hamar, ene og alene for å høre bergensbanet spille. Da HA møter dem, har de stått i kø utenfor kulturhuset i intet mindre enn ti timer, med tjukke jakker, skjerf, pledd og en og annen McDonald’s burger.

– Målet er første rad. Også håper vi at vi får møte guttene etterpå, forteller Emma Zahl Lindquist med stjerner i blikket.

SPRITTUSJ BLE REDNINGEN

Boybandet The Main Level konsert er gratis. Den holdes i forbindelse med Ungdoms-OL. Billetter til arrangementet kunne ikke reserveres på forhånd, men de ble delt ut i døra fra klokka 18.

De to trønderjentene var slett ikke de eneste som hadde tenkt å tilbringe kvelden i Kirsten Flagstad-salen. Da HA var utenfor kulturhuset, strakte en tettpakket kø full av tenåringsjenter seg fra inngangsdøren, langs veggen og videre tvers over passasjen bort til biblioteket.

Og for å bistå arrangørene litt, sikre en ryddig kø og kanskje ikke minst sørge for å beholde plassen helt foran, fant de tilreisende trønderne en briljant løsning.

– Vi spurte om vi kunne få låne en sprittusj. Så har vi skrevet kønummer oppå hånden til alle som har kommet, forteller Emma og viser fram det store, tydelig 1-tallet hun rakk å sikre seg som førstemann klokka 08.30.

– Hvis vi ikke hadde gitt folk kønummer, hadde det vært kaos her, tror hun.

FIKK NYE VENNER

10 timer i kø gir også mulighet for noen nye bekjentskaper. Malene Mostue Kristiansen (16), Camilla Hansen Bergsjøbrenden (16) og Elia Anne Berg Østgård (16) var også på plass klokka 08.30, klare for en lang dag utenfor kulturhuset.

– Vi er blitt gode venner i dag! forteller Malene og omfavner et av sine nye bekjentskaper fra trønderhovedstaden.

Boybandet The Main Level skapte furore på VG-lista-showene i sommer, og i kveld er det Hamar-publikumets tur til å bli sjarmert av guttene fra Bergen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FOTO: HANNE MAREN TORPEN HOKSTAD
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke