5. des
 
Ordførerduell på HATV
HA og NRK sender debatten mellom Einar Busterud, Morten Aspeli og Knut Fangberget direkte på nett-TV.

Publisert: 31.aug.2015 11.46
Oppdatert: 01.sep.2015 14.18

I dag klokka 12 er det duket for et historisk samarbeid mellom Hamar Arbeiderblad og NRK. De to medieaktørene har for første gang gått sammen for å sende en felles valgdebatt – direkte fra HAs redaksjonslokaler.

På gjestelisten finner vi de tre største ordførerkandidatene i Hamar–Morten Aspeli (Ap), Einar Busterud (BBL) og Knut Fangberget (H).

Hamars framtid

Debatten, som ledes av HA-sjefredaktør Carsten Bleness og NRK-journalist Tom Haakenstad, skal blant annet innom temaer som kommuneøkonomi, jernbanetraseer og kandidatenes personlige egenskaper.

Tirsdagens 20 minutter lange debattsending starter på HATV og nettsidene til NRK Hedmark og Oppland klokken 12.

– Spennende samarbeid

Sjefredaktør Carsten Bleness er fornøyd med å ha fått til et samarbeid med konkurrenten NRK.

– NRK ser nytten av å ikke bare stå alene, og det mener jeg er fornuftig. For oss er det spennende å kunne samarbeide med NRK. Mens vi i HA sitter på den sterkeste innholdsmessige kompetansen rundt valget i Hamar, har NRK større mulighet til å nå ut til flere seere, sier han.

Usikker på hva du skal stemme? Klikk på linken til høyre for å prøve vår valgomat!

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
MÅLER KREFTER: Morten Aspeli (fra venstre), Knut Fangberget og Einar Busterud kjemper alle om ordførerjobben. FOTO: Trond Lillebo
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke