24. aug
 
Tømmerstock-reprise
To nye artister klare for Tømmerstock: Sondre Justad torsdag og Joe Lynn Turner fredag.

Publisert: 29.jan.2016 10:49
Oppdatert: 29.jan.2016 11:49

9.000 opplevde Åge, Saga, CC Cowboys og Joe Lynn Turner i fjor.  Torsdag formiddag ble Joe Lynn Turner presentert som publikums ønskereprise på Tømmerstock (11. august-14. august).

- I fjor fylte Joe Lynn Turner torget og vel så det. Vi har fått mange ønsker om en reprise, men på hovedscenen. 12. august står Joe Lynn Turner som førstemann på hovedscenen. Det var en voldsom interesse for det, så vi satser på det samme navnet igjen, sier Rune Myhren. 

New Jersey-artisten Joe Lynn Turner (egentlig Joseph Linquito) er kjent fra de kraftigste band, som Rainbow og Deep Purple.

En artist med scenetid torsdag 11. august ble også presentert: Sondre Justad (debutalbumet "Riv i hjertet" gitt ut i oktober i 2015). Justad er nominert til tre Spellemannspriser for 2016. 

- Torsdagen blir det nye for oss i år med en egen dag rettet mot ungdom. Det blir satt opp scene i bakgården på kulturkafeen med plass til 1.000-1.200. Vi har allerede booket Unge Ferrari som ble hauset opp i 2015 og er nominert til Spellemann. Det samme er Sondre Justad. Det tror jeg blir en veldig kul kombo, sier Myhren. 

Tømmerstock solgte første år, 2014, 6.500 billetter. I fjor solgte festivalen 9.000 billetter på to dager.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke