24. aug

SPONSING!

Ønsker du å søke om sponsormidler til ditt lag eller organisasjon, vennligst les gjennom teksten under og benytt skjema nederst på siden. Det er viktig at du gir en forklaring av formålet støtten skal gå til og hvordan den skal brukes. Søknaden må også klargjøre hva samarbeidet vil tilføre Hamar Arbeiderblad. Vi samarbeider med aktører som gir oss positiv oppmerksomhet og bidrar til å bygge vår merkevare og profil, samtidig som de bidrar til lokalsamfunnet. Vi ønsker oss lokale relasjoner og synlighet, og er særlig interessert i å sponse gjennom å levere våre tjenester.

Hvem kan søke?
Våre sponsormidler går primært til breddeidrett og utvalgte kultur- og arrangement. Innen idretten sponser vi ikke enkeltutøvere, men holder oss til hovedlaget eller klubben.

Søknadsbehandling:
Hamar Arbeiderblad behandler søknader fortløpende, men det må forventes noe behandlingstid.

INFORMASJON OM PROSJEKTET

KONTAKTINFORMASJON

Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke