16. jul
 
– Han må overtales til å ta fri

Publisert: 28.jul.2016 09:43
Oppdatert: 28.jul.2016 09:43

Mads Østberg mener samarbeidet han har med Ola Fløene er veldig bra.

I et år har de to samarbeidet. Sjåfør Østberg er strålende fornøyd med jobben Fløene gjør ved sin høyre side.

– Samarbeidet oss imellom er veldig bra og fungerer på flere nivåer, sier Østberg.

Som sjåfør og kartleser i rally-sirkuset, bruker man enormt med tid sammen.

– Ola har så mye merkelige rutiner for seg. Han må stå opp på riktig bein, ha morraskaffen riktig servert også videre. Heldigvis bor vi på forskjellige rom, gliser Østberg, som skryter videre av makkeren sin.

– Han jobber og tenker rally nesten 24 timer i døgnet. Nå i sommer måtte jeg overtale han til å ta ferie, og da sendte jeg han av gårde til Spania. Han hviler nesten aldri og har enorm erfaring som vi får mye nytte av.

De deler ambisjonen om å en gang stå øverst på pallen som verdensmestere.

– Ambisjonene stemmer over ens, og vi er på bølgelengde. Dersom vi skal vinne så krever det at begge jobber knallhardt og har ambisjoner. Jeg er veldig glad for å jobbe med Ola, sier Østberg, dagen før det braker løs med nye VM-runder i Finland.

– Selv om det har buttet litt de siste løpene så kjører vi for et toppresultat. Batteriene er ladet etter ferien, og vi må få opp skikkelig tempo for å henge med. Det skal vi få til, sier sjåfør Mads Østberg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke