18. aug
 
– Imponert over meg sjøl
Lars Bredo Simensen Larsen var stolt etter at den strake vristen fikk av gårde ballen i 115 kilometer i timen (se video øverst).

Publisert: 25.sep.2015 13:35
Oppdatert: 25.sep.2015 13:58

Med det resultatet kom MBK Domkirkeodden-spilleren nærmest Pål Jacobsen i konkurransen «Hvem kan skyte hardere enn Pål?».

– Jeg ble så glad, og er veldig godt fornøyd med meg sjøl. Jeg er imponert over meg sjøl, sier spilleren på Munkenes Ballklubb Domkirkeodden i denne ukas Corner-sending.

Fotball-munken beskriver utførelsen og planen for drømmetreffet slik:

– Jeg måket til alt jeg kunne med strak vrist.

Langt opp til Pål Jacobsen

Munkene var siste lag ut i konkurransen. Simensen Larsens lagkamerat, Raymond Lundquist, var ikke langt bak med sine 113 kilometer i timen. 113 kilometer i timen endte også Jonas Volmer Ryberg Andersen og Marcus Grinnhaug opp med.

Utgangspunktet for HAs konkurranse er at HamKam-legenden Pål Jacobsens skudd er blitt målt til hele 159 km/t.

Det kan trygt sies at de lokale fotballheltene har et stykke opp dit.

Målt med politi-radar

– Jeg skjøt i 159 kilometer i timen målt med en radar politiet stilte med. Flere som har vært med i HAs konkurranse har sagt at 159 kilometer i timen er umulig. Jeg skal ikke kommentere det så mye, men utgangspunktet i en slik skuddseanse er at teknikk er mye viktigere enn kraft. Det tror jeg mange glemmer, sier den tidligere toppscoreren, som nå jobber som frilansjournalist i Hamar Arbeiderblad.

Skjøt 400 timer i året

Pål Jacobsen har et tips til dem som vil utfordre ham.

– Jeg brukte om lag 400 timer i året på skuddtrening, og jeg skjøt med begge beina. Jeg skjøt og skjøt helt alene i timevis. Jeg fikk et ballnett av Kristian «Kakken» Finborud, og bare kjørte på, sier Jacobsen, og legger til:

– Når du skyter så mye får du en veldig bra teknikk etter hvert. Der ligger nøkkelen, sier Pål Jacobsen.

Fortsatt muligheter

Hvis det er noen der ute med mye sjøltillit i skuddbeinet, så er det ikke for sent å prøve seg i konkurransen. Det er bare å sende en mail til ber@h-a.no, så blir det en eksklusiv ekstrasending i «Hvem kan skyte hardere enn Pål?» etter hvert.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
I SKUDDET: Lars Bredo Simensen Larsen skjøt ballen i 115 kilometer i timen og kom nærmest Pål Jacobsen.FOTO: Munkene. net
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke