21. jul
 
– Svært krevende
En skreddersydd øvelse for fotballspillere tok pusten fra deltakerne i HAs talenter.

Publisert: 24.mar.2015 06:23
Oppdatert: 24.mar.2015 06:57

Øvelsesansvarlig i HAs talenter, Tommy Olsen, ville virkelig testen utholdenheten og retningsorienteringen til deltakerne da han i den femte øvelsen inviterte til «Fitlight».

– Jeg var litt tung i ræva, sa sammenlagtleder Malin Vik Gregor etter sin opptreden i en øvelse som kan bli svært aktuell for HamKams spillere utover våren.

– Jeg ble litt desorientert, sa bokseren Camilla Johansen

– Det var en fotballøvelse. Den var veldig relevant for meg, sa Kolbotns Marit Bratberg Lund.

Her handlet det om å «slokke» 30 lys som ble tent i utkanten av en rektangel. Deltakerne fikk tre sekunder tillegg for hvert lys de ikke klarte å slokke. De beste ble klokket inn på rundt 1.16.

– Dette er svært krevende. Øvelsen er veldig bra for dem som driver med ballspill. Vi skal få den inn i HamKam etter hvert nå, men øvelsen passer egentlig for alle som driver med idrett. Det er bare å justere lengden etter formålet, sier Tommy Olsen.

Få med deg hele øvelsen som ligger ute på h-a.no nå.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke