23. okt
FORNØYD: Tennis-leder Audun Jensen. FOTO: Eli J. Haugen
 
– De eldre er en stor ressurs

Publisert: 03.nov.2016 16:24
Oppdatert: 03.nov.2016 16:51

Leder i HIL tennis, Audun Jensen, er strålende fornøyd med den eldre garde gjør i klubben. Lederen mener Worren gjør en fantastisk jobb i klubben.

Leder Audun Jensen som i en årrekke har vært av de beste i hele landet. Nå skryter han av Worren og de andre som er godt oppi årene.

– Her har vi med en meget spesiell mann og utøver å gjøre. Han betyr veldig mye for oss. Ikke bare plukker han medaljer i de veteranmesterskapene han er med i. Han spiller fortsatt i 2. divisjon. Han sparrer med de aller yngste på treningene, og han er så god at han fortsatt slår mange av våre juniorer, sier en begeistret Audun Jensen.

Selv om Worren med er 77 år, ser han fortsatt framover som idrettsutøver, noe ikke mange andre gjør i hans alder.

Med slike ressurser i klubben bygger Hamar tennis klubb. Ikke bare på det sportslige, men også på svært mange andre områder.

– Det er utrolig viktig i utviklingen av våre yngre spillere. De yngre ser opp til slike som Worren og Erik Heldal Haugerud. De ser at dette er en idrett som drives i alle aldre. I tillegg ser det aller ferskeste i klubben at det nytter å trene. Det er viktig for at de yngre ser. Vi er bare rett og slett heldige som kan ha slike bidragsyterer i klubben, sier tidligere toppspiller Audun Jensen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke