18. aug
 
- Fantastisk med OL

Publisert: 08.des.2011 07:21
Oppdatert: -
- Det hadde vært fantastisk med et nytt OL i Hamar.
Det sier tidligere toppløper og skøyteveteran Eskil Ervik. Han ser ingen grunn til at skøytekonkurransene i et eventuelt nytt, norsk OL ikke skal gå i Vikingskipet.
Tidligere løperkollega Ådne Søndrål er helt uenig. Han mener definitivt at Oslo må få en konkurransehall for skøyter.
- Jeg har hatt mange fine stunder i Vikingskipet, men jeg tror ikke Vikingskipet nødvendigvis har vært bra for skøytesporten og rekrutteringen i regionen, og selv om skipet nå har fått permanent is, tror jeg det er et tidsspørsmål hvor lenge dette vil vare. Jeg tror skøyteløperne i Hedmark ville vært bedre tjent med en utendørs kunstfrossen flate. Problemet for driften av Vikingskipet, er et lite omland med begrenset tilstrømning og for lav bruksfrekvens. For meg er hall i Oslo prioritet en, to, tre og fire. Jeg ville byttet bort skipet mot å få en skøytehall i Oslo, sier Søndrål.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke