17. jul
 
- Går an å spille mot «superrekka»

Publisert: 29.sep.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Michael Smithurst er forberedt på en knalltøff batalje mot Vålerenga i kveld, men selv om han har blitt imponert av Vålerengas nye kanadiere, tror han på en god sjanse på hjemmebane. Justin Donati har 11 målpoeng på fire kamper i VIF, og er vist seg å være en solid forsterkning.
- Det går an å spille mot dem også, men det er klart vi må demme opp for deres styrke. Vi har hatt litt ekstra fokus på å være samlet defensivt. Det er viktig at vi ikke stikker ut av egen sone før vi har kontroll på puckene. Dessuten skal vi huske på at de har to rekker til som har produsert bra, sier Smithurst. En kamp mot Vålerenga hjemme er likevel noe dragene gleder oss til, ikke minst med tanke på stemning og tilskuere i hallen. - I serien er det et av høydepunktene i sesongen. Samtidig møter vi et taktisk disiplinert lag, og det er morsommere og enklere å spille mot fordi det er noe man kjenner igjen, i forhold til i de siste kampene med tut og kjør. Det handler for oss om å vise fram brystkassa på hjemmeis.
Jimmy Andersson er tilbake for dagene etter å ha fått en skade mot Stjernen. Dermed er Storhamar fulltallige med unntak av Ørjan Mikkelsen, som snart er tilbake etter skade.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke