20. jul
GLEDER SEG: Tom Nordlie mener HamKam og Brumunddals avdeling neste år blir en kul avdeling.
 
Tom Nordlie håper å kunne utfordre HamKam
Tom Nordlie håper han fortsetter som Skeid-trener og at han kan utfordre HamKam om opprykk neste år.

Publisert: 24.nov.2016 16:18
Oppdatert: 25.nov.2016 03:16

NRK-ekspert Tom Nordlie har hatt mange harde bataljer på Briskeby tidligere. Blant andre med både Sandefjord og Start i kamp mot Ståle Solbakkens lag. Nå ser han fram til å komme til Briskeby igjen neste år – bare kontrakten med Skeid går i orden. Der gjenstår det fortsatt noen detaljer.

– Vi jobber for at jeg skal fortsette igjen. Og vi jobber for å øke budsjettet litt. Vi hadde 2,5 mill i budsjett nå, og ønsker å komme opp i fire millioner kroner. Det er ikke så mye, men du må heller ikke være rik i 2. divisjon for å lykkes. Det er blitt en veldig fin rekrutteringsarena for eliteserien, sier Nordlie til HA-sporten.

– Kul avdeling

Han legger ikke skjul på at mener både HamKam, Skeid og Dala har all grunn til å være fornøyde med avdelingen sin. Ikke minst slapp de både Bryne og Hødd, og så blir det en lokal avdeling med kort reisevei til mange av kampene i tillegg til flyturene til Nord-Norge.

– Jeg synes det var en kul avdeling. Fire bussturer til Hedmark og Oppland og to flyturer til Nord-Norge i tillegg til kampene i Oslo og Akershus. Det blir såpass mange tøffe lokaloppgjør at det kommer til å bli en del uavgjorte kamper. Det er ingen dårlige lag der, men jeg føler at de som rykket ned i pulja vår er hakket svakere enn de som rykket ned i den andre avdelingen.

I avdelingen 1 får Skeid, HamKam og Dala besøk av KFUM Oslo og Raufoss, mens Bryne og Hødd ser ut som klare favoritter i den andre avdelingen.

Mjøsas Beckham

Nordlie har merket seg at Petter Vaagan Moen har gått til Kamma.

– Jeg kjenner ikke så godt til HamKam nå, men Mjøsas Beckham blir vel godt mottatt. Og så blir det fint å komme til en ordentlig stadion, sier Nordlie og sikter til Briskeby.

Skeid på sin side har et stort tilfang av spillere fra Vålerenga og andre Oslo-klubber, men de jobber også med å beholde de beste spillerne de har. Blant annet er spissene Johnny Budusson (21 mål) og David Tavakoli (20 mål) hete for en del andre klubber nå.

– Jeg merker at folk har lyst til å komme til Skeid. Det er jo fortsatt et navn i Fotball-Norge - som HamKam. Og hvis man bruker de tradisjonene på rett måte kan det bli bra, sier Nordlie til HA-sporten.

Han er spent på om Finnsnes klarer å opprettholde satsingen sin, men selvsagt aller mest spent på Skeid.

– Jeg kom inn i mai i år. Da ble vi nummer tre, sier Tom Nordlie.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke