buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
- Hedmarken kommer tilbake
Brit Baldishol synes det er positivt at klubbene på Hedmarken samarbeider for å heve nivået i langrenn.

Publisert: 21.feb.2011 07:48
Oppdatert: -

HAMAR: Som landslagstrener for Norges juniorløpere har 43-åringen fra Nes også sportslig kompetanse, selv om den ikke blir brukt under VM.
Baldishol er enig i at nivået på Hedmarken er nede i en bølgedal nå på seniorsiden. Uten Therese Johaug ville det sett svært tynt ut for Hedmark Skikrets.
- Det er nok ikke bare tilfeldig at det er utøvere fra Nord-Østerdal som er best. Jeg vet litt om det siden jeg har bodd i Dalsbygda selv. Der er det, ikke minst, gode snøforhold, men også færre muligheter til å drive med andre ting. Men det ser ut som klubbene på Hedmarken jobber bra sammen nå. Dette går nok også litt i bølger. Hedmarken vil komme tilbake på skikartet, sier Baldishol til HA-sporten.
Selv har Brit Baldishol ansvaret for de tre guttene på juniorlandslaget: Erik Bergfall Brovold, Sindre Bjørnestad Skar og Didrik Tønset.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat