16. jul
ENSOM I BLÅTT: Det var ikke mange hender i været da Kompany sendte Manchester City i ledelse.
 
- Heia City!
Det gikk hett for seg på Hamar Sportsbar under toppoppgjøret mellom Manchester United og Manchester City. Og selv om City-fansen var svake i manntallet, var de desto sterkere i troen.

Publisert: 30.apr.2012 22:56
Oppdatert: -

HAMAR
Byrivalene møttes på Etihad Stadium foran 53.000 fans. The New Tork Times har estimert at kampen har omkring 650 millioner tv-seere rundt om i verden. Formodentligvis en hakket heitere kamp enn de norske byrivalene Lyn og Vålerenga sitt oppgjør i morgen altså...

På Hamar Sportsbar satt drøyt 100 United-sympatisører, men blant røde skjerf og diverse kampdrakter kunne man skue en og annen blåkledd City-fan.

For United har det gått sport i å knuse byrivalene, og for Citys del er det store forventninger knyttet til Mancinis og Citys ligagull.

Det haglet med ufine fraser og forespørsler om rødt da Kompany fikk gult kort etter en felling av Rooney. Og da Citys Yaya Toure etter et frispark smelte ballen hardt i gresset i protest, ble han belønnet med gult kort og hånlig latter fra gutta i rødt.

Men da Silva slår corneren og Kompany header kontant i nettet er det endelig City sin tur til å hovere. I et hav av huff og nei hopper en enslig City-fan i lufta. 1-0 til hjemmelaget! 45 minutter med surmuling, gule kort og nestensjanser senere blåste dommeren i fløyta. City slo storebror United!
Det er bare å gratulere begge blåkledde bygjengere i Hamar sentrum i natt.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke