buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
SØLVVINNERE: En sterk sølvmedalje var Briskebyen fornøyd med. Fra venstre John Fossum, Tor Inge Jansen, Sean Hustveit, Erland Lund, Stian Olsen, Christer Aker, og Tron August Bråten.
 
- I år vant vi sølv
Solør - Briskebyen 11-1 Briskebyen bowling spilte siste og avgjørende seriekamp mot Solør i går. Vinneren ble seriemester, og taperen fikk sølvmedalje i årets serie. Briskebyen tapte ikke gullet, men syntes de vant sølvmedaljen.

Publisert: 19.apr.2010 04:13
Oppdatert: -
Solør - Briskebyen 11-1 Briskebyen bowling spilte siste og avgjørende seriekamp mot Solør i går. Vinneren ble seriemester, og taperen fikk sølvmedalje i årets serie. Briskebyen tapte ikke gullet, men syntes de vant sølvmedaljen.
FLISA: Det er ikke ofte en må dra tidlig på en bowlingkamp for å få plass på tribunen. 45 minutter før kampstart var om lag 250 tilskuere på plass. Med store bjeller og fløyter lagde de en utrolig stemning i hallen.
De to beste lagene
Solør og Briskebyen har til sammen vært bare fem sesonger i den høyeste divisjonen i Norge. Solør fikk en fjerdeplass det første året, og gull i år. Briskebyen har tre år bak seg, med en imponerende tredje, første, og andreplass. Bedre enn det er det vanskelig å gjøre.
Briskebyens beste spiller i går Christer Aker, satt skuffet alene etter kampen. Han hadde så lyst å vinne, men det klarte ikke Briskebyen i går.
- Det er klart jeg er skuffet nå, men la meg få noen timer, så er jeg vel godt fornøyd med sølvmedaljen. Vi hadde sjansen, men brukte den ikke. Solør spilte ikke optimalt, selv om de er veldig sterke hjemme. Jeg mener vi underpresterte i denne kampen, og det er litt kjedelig i en så viktig kamp. Men når alt kommer til alt tapte vi ikke gullet. Vi vant sølv, sa Christer Aker.
Presidenten imponert
Presidenten i Norges Bowlingforbund Svein Tore Iversen, var imponert over begge lagene. Han måtte også rose publikum.
-Her spilles det seriefinale i en av landets minste haller, men med størst trykk. Jeg tror ikke jeg har opplevd slikt lurveleven i en seriekamp. Dere var med å gjorde dette til en festforestilling, og det takker jeg dere for, sa en imponert president.
Vi er fornøyd
John Fossum var fornøyd med sølvmedaljen.
- Det er klart vi gikk for gull, men vi må være fornøyd med sølvmedaljen. Vi må huske på at Solør er utrolig sterke hjemme, noe de nok en gang beviste. Jeg må også berømme publikum. De heiet selvfølgelig på Solør, men det smittet over på oss også, sa Fossum.
Med denne kampen er serien ferdig. Nå gjenstår bare single-NM på Hønefoss i mai. Der kan det bli mer medalje og ære fra noen i Briskebyen bowling.
Solør - Briskebyen 11-1 (4-0, 4-0, 3-1)
Åsnes Bowlinghall: Siste seriekamp i Umbro-serien.
Om lag 250 tilskuere.
BRISKEBYENs LAG:
John Fossum 582
Tor Inge Jansen 630
Sean Hustveit 163 (en serie)
Erland Lund 549
Stian Olsen 551
Christer Aker 661
Tron August Bråten 394 (to serier)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat