buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Thomas Larsen Bergheim kåret til Årets supporter. FOTO: RUNE STEEN HANSEN.
 
- Jeg er glad, stolt og ydmyk
Thomas Larsen Bergheim fra Tangen er kåret til Årets supporter.

Publisert: 05.mai.2013 10:12
Oppdatert: -

For 50 år siden ble han Liverpool-supporter. Nå er han valgt til Årets Supporter!

Supporterunionen for Britisk Fotball står bak valget av Årets Supporter 2012/13.
Juryen besto av Øyvind Alsaker(TV2), Bent Uvaag Johansen (SBF) og Trond Fuhre (jury leder/SBF). Thomas Larsen Bergheim (Liverpool), Cato Visdal Mikalsen (Leeds) og Jarle Gunstad (Rochdale) var de tre nominerte til Årets Supporter 2012/13.

Thomas Larsen Bergheim har altså vært Liverpool-supporter i 50 år! Siden 1976 har har vært jevnlig å se på Liverpools kamper i tykt og tynt. I juryens begrunnelse heter det at han alltid fokuserer på supporterne, mer enn spillere og ledere, og er en folkets mann.
-– Jeg er stolt, glad og ydmyk over å ha mottatt en slik æresbevisning, sier mannen som i 1978/1979 drev forløperen for dagens Liverpoll supporterklubb fra en militærleir i Troms. I 1980 så supporterklubben, slik vi kjenner den i dag, dagens lys. Thomas Larsen Bergheim har selvsagt vært med fra begynnelsen. Fra 2002 har han sittet som styrmedlem og betraktes i dag som en slags syvende far i huset.

Han er ekstremt opptatt av fotballklubben sin, men benekter hardnakket at han er fotballidiot.

Thomas har en egenartet og stor entusiasme. Han har ymse roller, som styremedlem i LFCSCSB i årevis, skribent (Thomas legger inn et godt ord), han er reiseleder, toastmaster, auksjonarius, debattant på TV, han har stort nettverk i Liverpool og i andre supporterklubber, skriver liverpool.no på sine hjemmesider.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat