23. okt
TIL MOLDE?: Victor Lilleengen forteller at det kan bli aktuelt å selge Thomas Lehne Olsen nå, hvis det kommer et bra tilbud, og Thomas vil sjøl.
 
- Kan bli aktuelt å selge denne sesongen
Daglig leder Victor Lilleengen i HamKam bekrefter Molde-interessen, og sier at det kan bli aktuelt å selge Thomas Lehne Olsen nå hvis tilbudet er bra og 20-åringen vil sjøl.

Publisert: 06.aug.2011 09:09
Oppdatert: -

HAMAR: Det var i går HA-sporten hadde nyheten om at Ole Gunnar Solskjær ønsker seg Thomas Lehne Olsen til Molde.

I kontakt med Molde

Victor Lilleengen sier dette om saken:
- Jeg fikk en telefon fra Molde med spørsmål om hvordan vi ser på en slik situasjon. Så snakket vi med Thomas om det. Det kan bli aktuelt å selge Thomas nå, hvis det kommer et bra tilbud. Men Thomas må også ville det, selvfølgelig. Utover det forholder vi oss til at han har kontrakt ut neste sesong.
- Hvordan forholder HamKam seg til et eventuelt salg etter sesongen?
- Det må vi se på. Hvis vi skal selge, må det være et attraktivt tilbud. Som nevnt forholder vi oss til at Thomas har kontrakt ut 2012, og det er en verdi i seg sjøl, sier Victor Lilleengen.

- Idolet vil ha meg

- Har dere vært i kontakt med agenten, Tore Pedersen?
- Nei, det har vi ikke, sier Lilleengen.
HamKam har ennå ikke mottatt noe tilbud fra Molde.
I gårsdagens HA sa Thomas Lehne Olsen følgende:
- Det er jo en drøm dette her. Her er det idolet mitt som vil ha meg. Jeg har jo visst at Molde har vært interessert i meg før, men nå vil de virkelig kjøpe meg, sa Thomas Lehne Olsen, som la til at han er innstilt på å spille for HamKam ut sesongen.

Skjønner at det er attraktivt

Victor Lilleengen forteller at de forholder seg helt rolig i saken nå.
- Det at andre klubber er interessert i våre spillere er jo et tegn på at vi utvikler spillere, og jobber bra. Jeg skjønner jo at det er attraktivt for en spiller når Molde og Ole Gunnar Solskjær viser interesse. Så får vi se hva som skjer, sier Lilleengen, og legger til:

Håper å løpe i neste uke

- Nå må Thomas først trene seg opp igjen, og opp på det nivået han var. Det klarer han helt sikkert, sier HamKams daglige leder.
Thomas Lehne Olsen fikk av gipsen etter fem uker, og begynte å sykle mandag. Han løper også i vann, i tillegg til styrketrening. 20-åringen håper å kunne løpe i slutten av neste uke.
Trener Vegard Skogheim er selvfølgelig informert om interessen fra Molde.
- Vi i HamKam må det som et pluss at Molde er interessert i en HamKam-spiller. Men det er ikke noe konkret ennå, fastslår Skogheim.
HA-sporten prøvde å komme i kontakt med Ole Gunnar Solskjær og Molde i går, men uten resultat. Han hadde en fridag ifølge Molde-kontoret...
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke