21. jul
KRITISK: HamKams styreleder, Tor Rullestad, mener Victor Lilleengens kritikk er både urimelig og feil.Foto: Kai Kristiansen
 
- Lilleengen tar feil!
Styreleder i HamKam, Tor Rullestad (43), tar et kraftig oppgjør med tidligere daglig leder i klubben, Victor Lilleengen (65).

Publisert: 30.nov.2012 07:35
Oppdatert: -

I HA 28. november presenterte Lilleengen tøff kritikk mot sin tidligere arbeidsgiver. Han mener klubben ikke har gjort mye for å markere seg som en samfunnsnyttig aktør, og på den måten også gått glipp av sårt tiltrengte inntekter.
- Victor tar feil, slår Tor Rullestad kategorisk fast, og fortsetter:
- Klubben skal bygge omdømme, slik vi allerede har gjort blant annet gjennom Bry Deg, forbygging av mobbing i skolen, Frisk oppfølgingsenhet, MjøsAnker, Nav og Kriminalomsorg i frihet.

FORBEDRING

Rullestad sier klubben sikkert kan bli enda bedre på dette området, men blir provosert av det han mener er grovt feilaktige påstander fra den tidligere daglige lederen.
Lilleengen presenterte sine tanker for styret i HamKam etter hans periode som daglig leder, men han fikk ikke gjennomslag for sine tanker og ideer, uttalte han til HA-sporten 28. november.
- Det stemmer at Lilleengen presenterte dette for oss i styret, men den presentasjonen var i beste fall dårlig, minnes Rullestad.
- På spørsmål om økonomien i Lilleengens planer, fikk vi som svar at det hadde ikke vi i styret noe med, forteller styrelederen.
- Dersom klubbens styre ikke skal få svar på spørsmål om økonomi, hvem i all verden skal få det da? spør Rullestad.
Styrelederen i HamKam legger ikke skjul på at han er overrasket over at klubbens tidligere daglig leder kommer med hva han selv oppfatter som urimelig kritikk.
- Victor var i HamKam i ett år og bør kjenne klubben ganske godt. Jeg leser at han ikke er bitter for at han ikke fikk fortsette i jobben, og det tar jeg til etterretning, sier Rullestad, som likevel undrer seg over hvorfor Lilleengen ikke har tatt denne diskusjonen direkte med klubben.

Utelukker Victor

- Vi er ikke uenige i at klubben skal være en viktig samfunnsaktør. Vi er heller ikke uenig i at dette bør være et av de beina klubben skal stå støtt på i framtida. Men en vi er djupt uenige i at klubben ikke har gjort noe på dette området, sier Rullestad, som utelukker at Lilleengen vil få en rolle i klubbens videre arbeid.
- HamKam skal bli bedre, men det skal skje uten Lilleengen, sier Rullestad.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke