buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Klare til kamp: Stian Mikkelsen, Ole Kristian Jensen og Jeanett Karlsen
 
- Skal knuse Lillehammer
Storhamar Dragons har ikke vunnet mot erkerival Lillehammer på nesten to sesonger. Klokken fem braker de to lagene løs på hverandre igjen.

Publisert: 30.sep.2012 15:13
Oppdatert: -

 

Ved tolvtiden i dag møtte HA-sporten Dragons supporterleder Stian Mikkelsen og en gjeng (se bildet) som skulle ta turen over til "feil side av Mjøsa" for å se klubben i deres hjerte.
- Vi burde egentlig ikke hate Lillehammer. De er så stakkarslige at vi bare burde synes synd på dem istedenfor, sier de.
Etter å ha fulgt oppgjørene disse rivalene seg i mellom i en årrekke, er det en del episoder å trekke fram.
- Jeg husker når Steffen Thoresen ga han ene tsjekkeren de hadde der oppe rundjuling. Han stakkars Lillehammer-spilleren hadde ikke en sjanse når han var et hestehode mindre en Thoresen. Det var vill jubel for oss som heiet på Storhamar. Slike detaljer husker man ekstra godt, sier en av supporterne.
 
Forventer mer av de nye
Med en kamp mindre spilt en de andre lagene, bekler Storhamar før dagens kamp femteplass på tabellen. Det synes supporterne er positivt.
- Vi har hatt et god åpning, og vil nok si oss fornøyd hvis vi kommer like langt som i fjor. Semifinale hadde gjort seg. Men hvem vet, kanskje kan vi komme enda lenger? For at vi skal klare det så må de nye spillerne vi har hentet inn gjøre det bedre. De mener jeg har et stort forbedringspotensiale, sier supporterleder Mikkelsen.
- Foran mål synes jeg vi har mye å hente. Vi kunne scoret mer om det bare hadde vært litt mer målteft hos noen av spillerne, legger en av de andre tilhengerne til.
 
 
Har trua
Til tross for en dårlig statistikk mot Lillehammer, er det ingen grunn for å henge med hodet inn mot dagens kamp.
- Vi kan i beste fall kapre tredjeplass på tabellen hvis vi vinner med tre mål i dag. Og Lillehammer har startet dårlig, mens vi er i en ganske bra flyt. Vi skal knuse Lillehammer i dag, sier Ole Kristian Jensen overbevisende.
En av de andre supporterne er derimot litt mer i tvil.
- Selv om vi har et bedre utgangspunkt, så føler jeg meg ikke komfortabel. Det er noe spesielt med disse oppgjørene som gjør at formkurve og andre forhold ikke har noe å si. Det er noe for seg selv, sier han.
 
Alle skal de over for å se kampen. De håper at mange blågule tilhengere tar turen.
 
Forventet oppstilling:
1.rekke:
L. L. Østli – J. Andersson
J. Jensen – N. Martz – P. Johnsen
2.rekke:
M. Mostue – A. Øksnes
E. Børresen – Ø. Mikkelsen – F. Lystad Jacobsen
3.rekke:
F. Börjesson – L. Lundin
E. Salsten – E. Skadsdammen - T. Hillestad
4.rekke:
A. Saxrud Danielsen
O.P. Øvergård - C. R. Nicolaisen
Keeper:
Robert Hestmann
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat