buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
FORLENGER:
FC Københavns trener Ståle Solbakken har forlenget sin kontrakt med klubben. Foto: Liselotte Sabroe / NTB scanpix
 
- Stolte og glade for å ha Ståle hos oss
FC København og Ståle Solbakken har skrevet ny kontrakt. Den nye avtalen strekker seg til sommeren 2021.

NTB
Publisert: 10.feb.2017 13:48
Oppdatert: 10.feb.2017 13:50

Ståle Solbakken (48) var førstevalget til Norges Fotballforbund i jakten på ny norsk landslagstrener i vinter, men bestemte seg til slutt for å takke nei til jobben. Nå er det klart at den suksessfulle treneren fortsetter i FCK fram til sommeren 2021. 

– Ståle har vårt DNA i blodet, og vi er stolte og glade for å ha Ståle hos oss i mange år framover, sier FCKs klubbdirektør Anders Hørsholt til klubbens nettsider. 

Solbakken kom til FCK som spiller i 2000. Han ble hovedtrener i 2006 med stor suksess. I 2011 prøvde han lykken som trener i Tyskland (Köln) og senere i England (Wolverhampton) uten å imponere veldig. Han vendte tilbake til København i 2013 og har igjen fått laget på vinnersporet. 

– For meg handler det først og fremst om at vi har en god hverdag sammen. Jeg trives veldig godt med den øvrige trenerstaben, stallen og alle i administrasjonen. Sammen har vi skapt en sterk og god kultur i FCK og nå gleder jeg meg til å fortsette jobben sammen med disse menneskene, sier Solbakken. 

Solbakken ble danske mester med FCK i 2006, 2007, 2009, 2010, 2011 og 2016. Klubben har spilt i mesterligaens gruppespill i 06, 10, 13 og 16.

(©NTB)


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat