buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
I SPANIA: Ve­gard Skog­heim (t.v.) i sam­ta­le med HA-spor­tens Arve Ho­vel­stu­en Bly­stad i går kveld da vi vis­te ham den fin­ske nett­si­den som for­tal­te at Aziz Id­ris var i Fin­land. FOTO: Rune SteeN Han­sen
 
- Stoler på at han blir HamKam-spiller
Ve­gard Skog­heim ble over­ras­ket i går da han fikk vite at Aziz Id­ris var i Fin­land, og tren­te med KuPS. Alt ty­der li­ke­vel på at 26-år­in­gen blir HamKam-spil­ler.

Publisert: 06.mar.2013 06:29
Oppdatert: -

PINATAR, SPANIA
I går hadde HA-sporten nyheten om at midtbanespilleren fra Ghana var klar for HamKam. Vegard Skogheim var kjempefornøyd, etter å ha hatt midtbanespilleren i kikkerten en stund, og kalte det en stor signering.
Men i går kveld utviklet saken seg. Den finske avisen Savon Sanomat, med hovedkontor i Kuopio, meldte på sin nettutgave at Idris var i Finland, og trente med toppserieklubben KuPS.
Det fikk HamKam-trener Vegard Skogheim bekreftet etter hvert, og sent i går kveld snakket Skogheim med 26-åringen på telefon.

Svarte ja fra Finland

- Jeg har snakket med Idris, og han sier fortsatt at han vil spille for HamKam. Agent Kent Karlsen har vært klar på det hele vegen. Idris hadde gjort en avtale om å trene med den finske klubben for en stund siden, og bekreftelsen han sendte på mail om at han vil spille for oss, ble sendt fra Finland. Nå er vi enige om at han ikke skal trene mer i Finland, reise hjem, og signere kontrakten med HamKam offisielt torsdag, sier Skogheim, som ikke likte at Idris løy om at han var sjuk, og ikke kunne være med HamKam til Spania.

- Ikke glad i dette spillet

Versjonen om sjukdom fikk også agent Kent Karlsen, som heller ikke visste at 26-åringen var i Finland.
- Jeg er ikke glad i dette spillet, og han skulle ikke dratt til Finland. Det var en dum feil. Men jeg liker å gi folk en sjanse til, og det var lettere å høre hans egne ord. Han hørtes oppriktig ut, og jeg stoler på det, sier Vegard Skogheim, som fikk det travelt på hotellet i San Pedro del Pinatar utover kvelden i går.
Aziz Idris har spilt i Mjøndalen de to siste sesongene. De tilbød ham ny kontrakt to ganger i 2012, men 26-åringen signaliserte at han ville spille ett hakk opp, og trente med Sarpsborg uten at det ble noe mer.
Han blir betegnet som en ambisiøs ballvinner, med stort arbeidsområde.
Det er penger fra privatpersoner og støtte fra næringslivet som gjør det mulig for HamKam å hente Aziz Idris.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat