20. jul
 
- Terje betyr mye for meg
Petter Northug og eiendomsutvikler Terje Haugan har tett forhold som løper og sponsor.

Publisert: 22.aug.2014 14:26
Oppdatert: 22.aug.2014 14:32

Terje Haugan har fortsatt tett kontakt med Petter Northug.

Petter er full av rosende ord om Terje Haugan og hva han har betydd for ham som skiløper. Terje Haugan var nemlig en av de første som ble sponsor for Petter. Selv om det har gått mange år siden de innledet samarbeidet, er det fortsatt tette bånd mellom dem.

- Terje Haugan har betydd mye for de som har vært på veg opp i Mosvik, meg innkludert, sier Petter Northug.

- Han er veldig artig å ha rundt seg, og han er mer nervøs enn meg når jeg går skirenn, legger Petter til.

Terje Haugan er på forretningsreise i Trøndelag for tida. Han fikk ikke fulgt Petter på nært hold torsdag kveld, men sier dette om løperen han sponser. 

– Petter fikk klar beskjed av meg under frokosten onsdag om å vinne Kirkebakken Grand Prix torsdag kveld. Og det gjorde han - i mixstafetten sammen med Therese Johaug. Superparet utklasset alle.

Petters personlige sponsor for kvelden er nemlig Utstillingsplassen, sier Terje Haugan, som har lang fartstid med Northug.

Haugan, som bor i Hamar og er storeier i Utstillingsplassen Eiendom AS, var den første som sponset Petter Northug. Eiendomsutvikleren, som også er fra Mosvik, så det unike talentet til Petter allerede som 15-åring. Haugan kjenner Petter Northug bedre enn de fleste, og er god venn med hele familien.

– Vi har god kontakt, og senest for 14 dager siden lånte han ferieboligen min i Mosvika til samling for Northug-gutta. Jeg var også der i den samme perioden.Terje Haugan er overbevist om at promillekjøringen og styret som fulgte i mai gjorde noe med skistjernen.

– Det er veldig lenge siden han var så godt trent. Vi må nok tilbake til før og under VM i Oslo i 2011. Det er lenge siden han har vært så motivert. For meg virker det som om han vil vise for alle hva han står for, og hva han kan prestere i skisporet, sier eiendomsutvikleren.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke