21. jul
KJEMPESJANSE: Ottestad var svært nære scoring i går. Nærmest var Kjetil Martinsen som her bommer fra noen få meter. Zoran Mijanovic reddet forsøket på glitrende vis.FOTO: MARTHE STENBERG
 
- Vi var millimetere unna en cupbombe
Ottestad-Nybergsund 0-1 e.e.o. Sundet måtte ha ekstraomganger for å slå Ottestad ut av cupen i går. Hjemmelaget var utrolig nær en cup-bombe.

Publisert: 02.mai.2011 08:00
Oppdatert: -

OTTESTAD: Etter at Nybergsund fikk midtstopperen Gudmann Thorisson utvist etter 72 minutters spill, fikk de gule blod på tann. Ottestad hadde nemlig flere sjanser hvor de burde ha satt ballen i nettmaskene.
- At vi ikke scoret var for meg en gåte, sier Arnesen.

- Vi må vise at vi er menn

Arnesen var litt overrasket over at Ottestad klarte å henge med Adeccoligalaget så lenge som de gjorde. For etter full tid var stillingen fortsatt 0-0 på Ottestadbana. I ekstraomgangene var Nybergsund klare for å vise hva de kan.
- Nå må vi vise at vi er menn, og ikke guttunger, sa Nybergsunds kaptein Mirza Durakovic, til sundetspillerne rett før første ekstraomgang.
Det viste Sundets toppscorer Remond Mendy, da han headet ballen i mål, åtte minutter ut i første ekstraomgang.

Bittert, men morsomt.

Arnesen og Ottestad ga likevel ikke opp, selv om de fikk en i sekken, og det var dramatikk til siste sekund.
- Det er bittert, men samtidig en utrolig morsom opplevelse.
- Det er likevel ingen tvil om at cupbomben burde ha kommet i dag (les: i går), sier Arnesen, som er stolt av det Ottestad presterte mot Sundet i gårsdagens cupkamp.
Nå vil han ta med seg den gode prestasjonen videre i sesongen.
- Vi ser nå hvor mye som sitter mentalt, når vi klarer å holde følge med et Adeccoligalag i nitti minutter. Jeg tror også vi har enda litt til å gå på, enn det vi presterte i dag.

Mirza lar seg imponere

Også Nybergsunds kaptein Mirza Durakovic lot seg imponere av tredjedivisjonslaget.
- Ottestad spilte med stor entusiasme, og har i tillegg mange dyktige fotballspillere som tidligere har spilt på et høyt nivå, forteller midtbanekjempen.
Durakovic mener gårsdagens kamp var en typisk 1. rundekamp.
- Vi falt ned på deres tempo og fikk ikke helt hull på byllen, dessverre.

Utrolig viktig å komme videre

Ottestad ga Sundet hard motstand gjennom hele kampen og hadde kanskje også fortjent å bli den berømte cupbomben i første runde. Derfor var jubelen stor blant tryslingene da dommeren endelig blåste av kampen.
- Det er utrolig viktig for oss å komme videre i cupen, og vi vil så klart prøve å nå så langt som mulig, sier Mirza til HA-sporten.

Omdiskutert situasjon

Det røde kortet til Sundets stopper Gudmann Thorisson, var omdiskutert i gårsdagens kamp. At Sundet fikk en mann utvist, var også med på å få Ottestad enda mer inn i kampen.
Sigurd Ertsås ble felt på veg gjennom, men Gudmann ga ham en dytt i ryggen.
- Jeg så ikke helt hva som skjer, men det var nok et litt billig rødt kort for oss, sier Ertsås.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke