buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
KLAR: Moelven-trener Kai Kristiansen er klar for cupkamp mot gamleklubben, HamKam. Han håper det blir en positiv opplevelse for alle i og rundt Moelven-fotballen.
 
- Vil ikke at vi bare skal forsvare oss
Moelven-trener Kai Kristiansen har lang fartstid i HamKam. Søndag vil han at Moelven-gutta skal våge, og få testet seg ut. Mot HamKam.

Publisert: 30.apr.2011 09:06
Oppdatert: -

HAMAR: Cup er cup, pleier Arne Scheie, og noen andre, å si.
Og søndag blir det cupfest i Moelv.
- Jeg vil gjerne at vi får testet oss ut. Jeg håper at vi skal ha ballen en del, og prøve litt. Jeg vil at mine spillere skal spille fotball. Det er utviklende, sier Kristiansen, som har vært både spiller og trener i HamKam.
Han fortsetter:
- Jeg vil ikke at vi bare skal forsvare oss. Det handler om å gjøre dette til en positiv opplevelse for alle i og rundt klubben. Dette må være noe å glede seg til, og noe å prate om etterpå. Spillerne får en fin test: Hvor god er jeg?

- Stor forskjell

På spørsmålet om hvor stor forskjellen på lagene er, svarer han:
- Stor.
Og utdyper det slik:
- Ottestad tapte 6-0 i fjor, og da var det bare en divisjons forskjell. HamKam trener dobbelt så mye som oss. Skikkelig cupbomber var mer vanlig den tida jeg spilte sjøl. Men vi skal inn å gjøre et ærlig forsøk. Vi har en mini-mini sjanse, sier Moelven-treneren, som ikke hadde noen «fotballjobb» da Moelven tok kontakt i vinter.
Glenn Ståhl hadde sagt opp før han rakk og begynne, og de trengte trener.
- Vi hadde et møte, hvor jeg takket nei. Så kom de tilbake, og da ble vi enige. Vi har kjørt fem-seks økter i uka, inkludert kamper, og det har vært bra respons fra spillergruppa.
Moelven fikk en tøff seriestart i 3. divisjon, mot tøffe lag. Men sist ble det seier: Mot Eidsvold Turn.

Bjerke vinner uansett ...

- Det var viktig for oss. Laget tar steg framover hele tida, sier Kai Kristiansen, som har med seg HamKam-spiller Vegar Bjerke som hjelpetrener.
For Bjerke blir det altså seier i denne kampen uansett.
- Han er med oss to-tre ganger i uka, i tillegg til de kampene som passer. Vegar er en bra mann å ha med seg, sier Kai Kristiansen, som har flere i stallen sin som har vært innom HamKam: Ken Andsjøn, Simen Nysveen Johansen, Fredrik Johansen, Joakim Johansen, Lars Bjørke, Emil Brotangen og Raymond Hansen (langtidsskadd).

Sliter med sjukdom

Vegard Skogheim har litt sjukdom i sin tropp. I går var Pål Kirkevold og Niklas Tilley Solhaug sjuke med feber.
- Vi skal ta denne cupkampen like seriøst som en hvilken som helst Adeccoliga-kamp. Jeg vil se at HamKam-spillerne har bedre ferdigheter enn dem. Det sitter mye i hodet. Det handler om seriøsitet og det å være godt forberedt, sier Vegard Skogheim.
Jonathan Borrajo sitter trolig på benken. Han ble operert for en bruddskade i hånda mandag.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat