buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
-Thorstein fortsatt attraktiv i Europa
Thorstein Helstad (32) har igjen ett år av kontrakten med nedrykkstruede Le Mans. Rykker klubben ned, kan det bli aktuelt med klubbskifte, og ifølge agenten Stig Lillejord er Thorstein fortsatt en attraktiv spiller i Europa.

Publisert: 26.mar.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Thorstein Helstad (32) sier til HA-sporten at han forholder seg til kontrakten han har med den franske Ligue 1-klubben Le Mans, selv om det skulle ende med nedrykk. Han har ingen klausul om at han kan gå hvis klubben rykker ned.
- Men jeg blir sikkert ikke verdens dyreste spiller heller hvis de ønsker å selge meg, sier Thorstein, som blir 33 år 28. april. Noen sesonger til. Han ser for seg noen sesonger til i utlandet, og Helstads agent, Stig Lillejord, sier til HA-sporten at det er naturlig å starte en prosess etter hvert hvis Le Mans rykker ned.
Etter 28 kamper ligger Le Mans åtte poeng under nedrykksstreken, og Lillejord følger med på hva som skjer, men understreker at det fortsatt er 27 poeng å spille om.
- Målet er at Thorstein fortsatt skal spille på høyeste nivå, og vi vet at han ble lagt merke til i fjor. Denne sesongen har Thorstein slitt litt med skader, men sist helg scoret han Le Mans sitt ene mål da de tapte 2-1 for topplaget Auxerre. Jobber i markedet Helstads agent sier til HA-sporten at han jobber i markedet allerede, men har ingen konkret klubb på hånden.
- Thorstein er fortsatt attraktiv, det er enhver målscorer. Klubber i Frankrike, Tyskland og Nederland vet hva han står for. Thorstein har vist gode prestasjoner i Europa, og vi skal ikke glemme at han spiller på høyeste nivå i et land med 62 millioner innbyggere, sier Lillejord. Han vet at klubber sør for Europa vil være interessert i Thorstein Helstad hvis det skulle bli aktuelt å flytte på seg.
Trives i utlandet Thorstein sier til HA-sporten at trives med å være i utlandet - og Frankrike. Hva det blir til i fortsettelsen, vet han ennå ikke: - Men får jeg en mulighet til, ser jeg lyst på det. Jeg tar gjerne noen år til utenlands, sier Le Mans-spissen. I fjor scoret vangsokningen ti mål for den franske klubben i Ligue 1. Denne sesongen står han med fire mål etter 28 serierunder.
- Ikke vanlig Helstad-klasse akkurat?
- Jeg hadde to flere på samme tid i fjor og stanset på ti. Førsteåret mitt i Le Mans var bra, men nå har jeg gått og småhanglet med en strekk i leggen siden midten av januar. Jeg trente og spilte for lenge før jeg gjorde noe med det, og ble ikke bra. Nå må jeg spille med det ut sesongen, sier Thorstein Helstad til HA-sporten. Han har vært litt ut og inn av laget denne sesongen, men sist helg scoret han Le Mans’ mål da de tapte 2-1 for topplaget Auxerre. Reddet i siste serierunde Ettmålstap er ifølge Helstad ganske så typisk for Le Mans denne sesongen (22-47 i målforskjell).
- Vi er blitt utspilt i tre, fire kamper. Ellers er det mange ettmålstap, sier 32-åringen. Etter 28 kamper ligger Le Mans an til nedrykk. Det er åtte poeng opp til sikker plass, og ifølge Helstad er det ingen bombe at klubben ligger der den gjør. - I fjor reddet vi plassen i siste serierunde, og de fleste regnet med at vi ville ligge der i år også. Klubben bygger ny, fin stadion og solgte unna flere gode spillere før sesongen. Det skulle spares. Men vi har ikke gitt opp håpet, sier Thorstein Helstad.

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat