17. jul
Landsfinale: NMK Hamar arrangerer landsfinale i bilcross i helga.
 
140 bilcrossførere til landsfinalen på Vendkvern
Fredag 4. og lørdag 5. august arrangerer NMK Hamar landsfinalen i bilcross for juniorer på Vendkvern motorbane i Furnes.

Publisert: 03.aug.2017 12:34
Oppdatert: 03.aug.2017 12:36

NMK Hamar skal ha ett av sine største arrangement noensinne førstkommende helg. 140 av landets beste bilcrossførere, mellom 15 og 18 år, kommer for å kjempe om landsfinaleseier 2017. Årets gjeveste bilcrossløp for juniorene.

Hele 11 førere fra NMK Hamar er kvalifisert for deltagelse, seks gutter og fem jenter.

– Det er mange som søker om å få disse landsfinalene hvert år, og det går mange år mellom hver gang man får muligheten til å arrangere noe sånt, så det er en stor ære for oss som får det, forteller Geir Gransbåten i NMK Hamar.

Arrangementet krever en stab på cirka 150 frivillige, og det er lagt ned uttalige timer for å få banen klar til løpene i helgen.

Klubben har bygget nytt klubbhus, dommertårn og flere andre fasiliteter, som de har brukt av egne midler for å lage. Arrangørene venter nærmere 2.000 tilskuere.

NMK Hamar – Vendkvern motorbane ble stiftet i 2006, og tok da over driften av Vendkvern motorbane fra NAF Hamar jr. Klubben har i dag omlag 250 medlemmer, fra kamar, Ringsaker, Stange og Løten. Årlig arrangeres det fem løp og det holdes åpen trening hver uke gjennom hele sesongen på banen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke