17. jul
Seks mål: Valentin Blaka gjorde som han ville mot Eidskog. Her scorer han 5-0-målet.Foto: Pål Jacobsen
 
19 mål på to kamper
HamKams 2 lekte med et meget svakt Eidskog. HamKam 2 ga seg ikke før det sto 12 -0. Med 7–2 i første kamp er HamKam sit andrelag, divisjonens beste lag så langt. Løten fortsetter også sin seiersgang.

Publisert: 01.mai.2017 21:14
Oppdatert: 01.mai.2017 23:01

HamKam 2 – Eidskog 12–0

HamKams Valentin Blaka ble den store spilleren i denne runden. Seks mål i en og samme kamp er en stor prestasjon, uansett motstander. I første runde scoret han tre mål. Ni mål på to kamper sier det aller meste om Blakas kvaliteter. Av de seks målene Blaka scoret mot Eidskog, var det et ekte hat trick på tre minutter. Stort bedre enn det er det vanskelig å gjøre.

Med 8–0 til pause lot trenerteamet Stig Holmen og Leif Nordli alle som startet på benken få spille minimum 30 minutter.

– Det ble litt for enkelt. Skal en ta det positive med denne kampen, så var det at samtlige 16 spillerne fikk spille. Vi snakket om at vi måtte holde samme tempo i andre omgang. Det klarte vi delvis, sier Stig Holmen.

Eidskog var skremmende svake. Laget produserte ikke en eneste målsjanse på 90 minutter. HamKam var nærmere 20 mål enn en redusering av Eidskog. Mål for HamKam: Valentin Blaka 6, Anders Jevne Hagen 2, Sigurd Øverby 2, Jarmund Ø. Kvernstuen 1, William Oliver Karlsen 1.

Solid Løten-seier

Snertingdal/Redalen – Løten 1–6

Løten er også i medvind. 6–1 på bortebane er bra. De første 45 minuttene spilte Løten meget godt og ledet 4–0. I andreomgangen falt laget litt, men hadde full kontroll gjennom hele kampen. Løtens beste spiller denne gangen var Steinar Libekk.

Trener Erik Wettermark sa det slik etter kampen.

– De første 45 minuttene er mer enn godkjent. Da fikk vi til det vi har trent på. Vi falt litt av de siste 45 minuttene, noe som irriterer meg litt, sier trener Erik Wettermark.

Mål for Løten: Mohamer Zejnullahu 3, Aleksander Woo Enger 2, Øyvind Mellum 1.

Tap for Dala 2

Brumunddal 2 – Kolbu KK 1–4

Brumunddal stilte med et bra lag mot Kolbu KK, men laget hadde ikke helt dagen. Trener Wiggo Tollefsen var skuffet over lagets prestasjoner.

– Jeg hadde forventet litt mer av oss i denne kampen. Vi fikk enkle mål mot oss. I tillegg var ikke vi særlig farlig foran deres mål, sier trener Tollefsen. Mål for Brumunddal 2: Gaute Granmo.

Ufortjent tap

MBK – Kongsvinger 2 2–4

MBK var uheldig i sin kamp mot KIL 2. Hjemmelaget var nesten ikke til å kjenne igjen fra første serierunde.

Selv om laget lå under 0–3 med ti minutter igjen, nektet laget å gi opp.

MBK fikk to raske mål og det ble panikk i bortelagets forsvar. Hjemmelaget kjørte opp med det de hadde av spillere og blottet seg bakover. Det straffet seg for Kongsvinger kom på en overgang og fastsatte sluttresultatet til 2–4.

Mål for MBK var Per Anders Skjeseth og Øystein Stai.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke