23. jul
 
HATV: Tomas Laiho Trondsen serverte Storhamar, før han selv sikret spilleforlengelse. Se intervju med Trondsen etter det sure 4-3-tapet, i vinduet over

Publisert: 26.nov.2015 22:07
Oppdatert: 26.nov.2015 22:07

Storhamar kjørte over Lillehammer i den første perioden. 17-1 i skudd, og ledelse 2-0 for de gule inn til første hvile. Kun en god Michal Zajkowski i Lillehammer-målet hindret større sifre. 

God Zajkowski

- Jeg kom inn i kampen veldig raskt, og det var mye å gjøre. Dumt å slippe inn mål selvfølgelig, men det var en helt grei periode fra min side, sier den beskjedne svensken som ble kåret til Lillehammers beste spiller. 

Storhamar tok ledelsen 1-0 etter snaue fem minutter da Tomas Laiho Trondsen gikk rett inn i en gul-blå skog og mistet pucken på vei fremover. 

HATV: Se intervju med Tomas Laiho Trondsen i vinduet over!

2-0 kom etter ved samme Skadsdammen i overtall. I den andre perioden snudde kampen og Lillehammer utlignet til 2-2 ved Niccolas Ritz og Eric Meland. Storhamar gikk opp i 3-2 ved Jacob Berglund i overtall, før Tomas Laiho Trondsen sørget for spilleforlengelse i den tredje perioden. Med litt tur, kunne alle tre poengen blitt med hjem til Lillehammer. Spesielt Daniel Åhsberg hadde flere enorme muligheter. 

- Det er fryktelig tungt faktisk. Vi skaper ikke mange muligheter, men de vi skaper er store og jeg har flere av de. Jeg skulle hatt minst ett mål i kveld, sier svensken med gullhjelmen. 

Skudd i tverrliggeren

I spilleforlengelsen var Lillehammer millimetere fra å stikke av med seieren. Storhamar tømte seg, og Åhsberg fant Nicolas Ritz med et fantastisk fremspill. Franskmannen sendte i vei et prosjektil som traff undersiden av tverrligeren.

LES OGSÅ: Reichenberg avgjorde mot gamleklubben

Kort tid etter pådro Lillehammer seg en utvisning, og Alexander Reichenberg ble helt i Hamar OL-Amfi, mot moderklubben.

- Det er små marginer. Jeg synes vi får en veldig tvilsom utvisning i sudden. Generelt synes jeg de fikk litt for mange overtall og vi litt for få, hvis jeg skal være helt ærlig.  

Med ett poeng i bagen, starter forberedelsene mot en av sesongens viktigste kamper. Tabellnabo Stjernen kommer til Kristins Hall på søndag. Laget fra Fredrikstad tapte 6-4 hjemme for MS, og er dermed kun ett poeng foran Lillehammer. 

- Ja, det blir viktig. Vi må vinne, enkelt og greit, sier Daniel Åhsberg. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke