20. jul
GOD: Løtens Mohamer Zejnullahu (t.v.) var god mot Sander.
FOTO: Pål Jacobsen
 
Løten og Ottestad videre i cupen
(Løten-Sander 3-0, Grue-Ottestad 2-4, Faaberg-Storhamar 4-2) Både Løten og Ottestad gikk videre til andre kvalikrunde til NM.

Publisert: 16.mar.2016 22:38
Oppdatert: 16.mar.2016 22:44

Løten var totalt overlegne i samtlige 90 minutter. 

At det sto 0-0 etter de første 45 minuttene, var nesten ikke til å tro. Fire stangskudd og flere store sjanser, sier det meste.

I andre omgang var det litt færre sjanser, men da kom målene. Det som smalt i stengene i første omgang, gikk inn i andre omgang. Med full uttelling, kunne det ha blitt tosifret antall mål for hjemmelaget.

Med den stallen Løten har denne sesongen, skal det bli svært så vanskelig å hamle opp med Erik Wettermark sine spillere i årets 4. divisjon. Steinar Libekk som kom fra Ottestad, blir en sentral spiller sammen med midtstopperveteran Tom Vidar Martinsen. På midtbanen har det også kommet forsterkninger. 

Christian Wirstad som spilte i HamKam forrige sesong har noe på gang sammen med veteranen Øyvind Mellum. Løten har også egenproduserte spennende spillere. Lay Taw Solhaug ser kanskje tynn og spinkel ut, men skinnet bedrar. Han løp og løp og var konstant i bevegelse. Nesten alt han gjorde med ballen var bra. En herlig lagspiller som det skal bli spennende å følge.

På topp har Løten også to meget spennende spillere. Fra egen junioravdeling har Løten fått fram en herlig spiller i  Mohamer Zejnullahu. Han har et steg som få andre har. Klarer han å forbedre seg litt i de avgjørende skuddøyeblikkene, kan det bli riktig så trivelig på Løten stadion til sommeren.

Makkeren til Zejnullahu, Junior er også meget spennende. Ut ifra det vi så av han mot Sander og fjorårssesongen i HamKam, kan dette bli en duo som vi før høre mer ifra.

I tillegg har Løten Marius Holt og Daniel Bekkevold i bakhånd.

Løten-Sander 3-0 (0-0) Mål: 1-0 Steinar Libekk (53), 2-0 Christoffer Haugen Skiaker (57), 3-0 Junior (89).

Ottestad slo Grue 4-2 borte. Målscorere var Håkon Schriwer, Simen Haugen, Amund Rossvoll og Jonas Bolkan Nordli.

Storhamar lå under 0-4 mot Faaberg til pause. Kampen endte 2-4 etter at Storhamar-gutta hevet seg kraftig etter pause. Målscorere: Kevin Ahumada og Aleksander Sandli.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke