20. aug
 
Blodfattig forestilling
Lillehammer gikk målløse av isen etter svak opptreden i Tønsberg ishall.

Publisert: 17.mar.2016 17:47
Oppdatert: 17.mar.2016 20:52

Tønsberg scoret periodens eneste mål og tok med seg en fortjent ledelse inn til den første pausen. De forsvarte seg godt, var aggressive men samtidig disiplinerte. Lillehammer pådro seg tre utvisninger, og spilte også over ett minutt med to mann mindre. Dermed fikk hjemmelaget initiativet i kampen. Scoringen kom etter 14 minutter. Lillehammer rotet det til bak eget mål og pucken havnet ute hos en ensom Mikkel Christiansen. Han satte pucken kontant i mål. Lillehammer skapte også noen muligheter, men Tønsberg hadde de største, inkludert et skudd i stolpen. 

Midtperioden fortsatte i samme spor. Tønsberg ville mest og skapte også her de største sjansene. Lillehammer fikk en stor mulighet i undertall ved Henrik Rosengren, men avslutningen ble for svak mot den slovakiske målvakten Martin Surek. Tønsberg burde ha tatt ledelsen 2-0 ved Henri Sandvik, men Michal Zajkowski leverte en feber-redning da han forflyttet seg fra stolpe til stolpe og stengte igjen inne ved stolpen. 

Lillehammer skrudde opp temoet et halvt hakk i den tredje perioden, men det nærmeste de kom var et skudd i tverrliggeren. Tønsberg ville rett og slett mest, og tok en fortjent seier. Lillehammer klarte ikke å overliste en meget god Martin Surek i mål, men skapte alt for lite iløpet av 60 minutter. Lillehammer kunne sikre plassen i Get-ligaen med seier i kveld, men det var det ikke mye som tydet på. 


Lillehammers lag: 

Målvakt: Michal Zajkowski (Espen Johansen) 

1.rekke: Aleksander Nygaard Rindal, Mike Banwell - Dag-Morten Wehn, Patrick White, Joakim Arnestad-Eidsæther. 

2.rekke: Sondre Bjerke, Stein Tore Bakken - Endre Medby, Joachim Fridtjov Jensen, Nicolas Ritz. 

3.rekke: Christian Fosse, Henrik Rosengren - Stian Kaltrud Nystuen, Eric Meland, Daniel Åhsberg. 

4.rekke: Håvard Steen, Robin Soudsky - Daniel Karlsen Stensrud, Tomas Laiho Trondsen, Christer Rudi. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke