18. aug
LEKTE: Mathis og Ken Andrè Olimb var veldig gode mot Kasakhstan.
FOTO: Scanpix
 
Brødrene Olimb var lekne mot Kasakhstan
Nok en gang var Mathis Olimb Norges beste spiller i VM. Mot Kasakhstan var det hans rekke som leverte varene i 4-2-seieren.

Publisert: 10.mai.2016 22:26
Oppdatert: 10.mai.2016 22:27

– Nå leker hockeylivet, så ærlig får jeg være. Vi har det gøy sammen. Vi spiller god hockey og lar pucken gjøre jobben. Vi har vel egentlig småfarligheter i nesten hvert eneste bytt, sa Mathis Olimb til norsk presse.

Han fikk spilt svært få kamper foran VM på grunn av en lei lyske. Men han har slitt seg gjennom den tøffe VM-oppkjøringen på «camp Roy» som er landslagssjefens spesielle VM-oppladning.

– Det ser ut som den forsiktige matchingen av deg har gitt resultater?

– Jeg har jo trent knallhardt foran VM. Det har vært to ganger om dagen i åtte uker, og det kjennes godt at kroppen fungerer, sa 30-åringen.

– Det blir vel litt sånn som å slippe unghestene ut på beite?

– Ja ikke sant, svarte Olimb.

I rekke med lillebror Ken André og Mats Rosseli Olsen skapte han masse uro inne i Kasakhstans sone. Norge var helt dominerende og vant skuddstatistikken så klart som 43-19.

– Rekka vår har virkelig vært god. Mats og Mathis leverer varene, og vi må bare fortsette i samme steamen. Vi finner hverandre, prater og har god kjemi, sa Ken André Olimb til NTB.

– Jeg synes vi slipper inn litt for enkle mål. Det er tøft mentalt, men igjen synes jeg vi viste god moral og klarte å dra det i land, sa Mathis. (©NTB)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke