buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
SJELDEN SJANSE: Marcus Lasalle de Flon kommer til et av få Ottestad-skudd i det som var en helsvart første omgang i Trondheim. FOTO: Mikkel Salcedo-Hokstad
 
Marcus Lasalle de Flon hyller Ottestad-sjefen
- Det er på grunn av coach Arnesen jeg har giddet, sier midtbanemotoren etter at nok en langtur endte stygt.

Publisert: 29.sep.2018 18:43
Oppdatert: 30.sep.2018 12:05

Tillerbyen - Ottestad 4-0

Etter Ottestads stortap og Tynsets og Orklas uavgjortresultater lørdag ble det som lenge har vært sikkert, helt uomtvistelig: Gultrøyene må tilbringe neste sesong i 4. divisjon.

I løpet av 22 serierunder har Ottestad kun tatt 13 poeng, og de har ikke lenger mulighet til å ta seg forbi fire lag på tabellen - selv ikke ifølge den mest kreative teoribok.

- Vi har nok ikke fortjent så mye mer, men samtidig har vi vært uheldige i noen viktige faser av kamper. Vi har uansett erkjent at vi kommer til å rykke ned, fastslår Marcus Lasalle de Flon etter å ha tapt 0-4 for Tillerbyen.

HYLLER TRENEREN

Den trofaste midtbanemotoren, som har vært med på alle Ottestads åtte turer til Trøndelag denne sesongen, innrømmer at sesongen i 3. divisjon har vært tung. Noe av grunnen er at Ottestad fra bortekampene mot Verdal, Steinkjer, Levanger, Byåsen, Rosenborg, Melhus, Kolstad og Tillerbyen kun har fått med to poeng hjem.

Rundt regna gir det 50 reisetimer per poeng.

De Flon gir trener Arnesen æren for at Ottestad i det hele tatt har greid å fylle opp bussen før de lange reisene nordover.

- Jeg hadde ikke giddet å dra til Trondheim helg etter helg uten å få med noe hjem hvis det ikke var for coach Arnesen. Han som person og trener har bygget opp denne gruppa. Det er samholdet i gruppa som gjør at vi gidder det her. Vi har hatt god "go" i gruppa hele sesongen, selv om det har vært tungt. Uten Arnesen og samholdet han har skapt, hadde jeg ikke villet bruke så mye tid på tunge helger med bortekamper i Trondheim, sier de Flon.

Han er blant dem som allerede har bestemt seg for å fortsette i Ottestad etter nedrykket.

- Jeg håper flest mulig blir med ned. Da kan det bli bra neste år. Vi har en bra sosial gjeng, og vi tar med oss mye erfaring fra nivået om tempo og hva som skal til.

- Skal det bli deilig med litt enklere motstand i 2019?

- Jeg vet ikke om motstanden blir så mye enklere. Men det skal bli deilig med litt kortere reisevei til bortekampene, sier han.

Elendig omgang

Ottestad tapte kampen for Tillerbyen i løpet av en skrøpelig første omgang. Simen Arnesens utvalgte slet tungt med å spille seg ut av egen halvdel, traff med ytterst få pasninger, vant knapt en duell og skapte null og niks framover på banen.

Og så slapp de inn fire mål.

- Vi lykkes ikke med planen i det hele tatt og får fire drittmål imot. Vi er uenige innad i laget om hvordan vi skal bygge opp spillet, og finner ingen løsninger. Da ender det opp i mye rør, hele greia, kommenterer de Flon.

1-0 kom fra Sindre Welo etter at målvakt Vebjørn Welløv Strandlie hadde valgt å sette i gang kort, før Ottestad mistet ballen og keeperen lagde straffespark. 2-0 ble styrt inn av Andreas Druzkowski etter et innlegg fra dypet, og nummer tre kom da Espen Amandus Mathiassen utnyttet svake Ottestad-klareringer etter en corner. Det fjerde målet satt like før pause, da Welo stanget et hjørnespark rett i nettet.

På stillingen 4-0 fikk Ottestad naturlig nok mer ballkontakt etter sidebyttet.

- Da klarer vi å ta tak i kampen. Arnesen kommer inn, og da løfter vi oss veldig. Med ham på banen tør vi å ta tak i ballen. Da skaper vi flere muligheter, og det er morsommere å spille, sier de Flon.

Neste helg møter Ottestad Løten, som fortsatt kjemper om en ny sesong på nivået.

Ottestads lag (4-3-3): Vebjørn Welløv Strandlie - Henning Saug Lie, Kristian Aasen, Mats Brenden, Rick Peo Andersen - Martin Snildal Nygård, Jardar Kokvoll (Simen Arnesen fra 62.), Marcus Lasalle de Flon - Andre Brendryen (Lars Morseth Palfi fra 31.), William Oliver Karlsen (Amund Rossvoll fra 62.), Kenneth Brendryen

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat