buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
KJEMPET HARDT: Ottestad kjempet hardt og fikk med seg ett poeng fra bortekampen mot topplaget Byåsen. Her observerer André Brendryen at stopperne Mats Brenden og Andreas Busterud gir keeper Alexander Hovdevik problemer. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
 
- En dritbra prestasjon
Byåsen hadde vunnet, vunnet, vunnet, vunnet og vunnet. Så møtte de Ottestad.

Publisert: 02.jun.2018 18:29
Oppdatert: 03.jun.2018 13:46

Byåsen - Ottestad 1-1

Heltemodig innsats fra første til siste fløytesignal gjorde at Ottestad klarte bragden: å krige med seg ett poeng fra bortemøtet med "uslåelige" Byåsen.

- Det er en dritbra prestasjon av oss. Det er ikke mange som kommer til å ta poeng her, fastslår André Brendryen, som jobbet utrettelig på topp og sto bak Ottestads scoring.

- Vi hadde ikke så trua på dette før vi kom hit, men vi skulle jobbe hardt. Det er sterkt av oss å hente det opp igjen da de tar ledelsen 1-0, sier Brendryen.

Byåsen ville tatt tilbake tabelltoppen fra Rosenborg 2 med tre poeng, og de kom til lørdagens kamp fra fem strake seiere. I løpet av disse fem kampene hadde de formsterke trønderne kun sluppet inn ett mål.

- Hva sier denne prestasjonen om Ottestad?

- Den viser at det er godt miljø og samhold i Ottestad. Vi mangler mange i elleveren, men de som kommer inn, gjør en enormt bra jobb. Andreas Busterud har ikke starta på lenge, og i dag kommer han inn i midtforsvaret og er kanskje banens beste, roser Brendryen.

MÅLLØS FØRSTE OMGANG

Byåsen styrte spillet og skapte de fleste sjansene i første omgang, men uten å finne veien til nettmaskene. Etter et kvarter kunne Espen Langørgen gitt vertene 1-0 etter en cornervariant som tok Ottestad på senga, men avslutningen traff feil side av nettveggen. Ti minutter før pause brente Sander Kleppe Halgunset en stor Byåsen-sjanse etter en god opprulling fra venstre til høyre.

Ottestad var imidlertid ikke helt ufarlige før hvilen. Simen Arnesen, som spilte hele kampen, skrudde en corner ut via tverrliggeren. Rett før pause banket Erik Hulleberg ballen like utenfor på volley etter et fint forarbeid på av Brendryen ute til venstre.

CENTIMETER FRA SJOKKSEIER

Byåsen dominerte banespillet også etter sidebyttet, og da 57 minutter var unnagjort, kom scoringen. Lars Valderhaug smekket inn 1-0 fra kort hold etter corner og klabb og babb i Ottestad-boksen.

Men Ottestad svarte lynhurtig. André Brendryen skaffet seg plass til høyre i Byåsens 16-meter og smekket inn utlikningen over hodet på keeper Alexander Hovdevik.

- Jeg tror keeperen skal ta den. Den er ikke så hard og går rett over hodet på han, men det blir mål, gliser Brendryen.

Selv om Byåsen presset tungt mot et solid Ottestad-forsvar de siste minuttene, kunne de gulsvarte revet med seg en sjokkseier helt på slutten. Brendryen vant baallen på Byåsens halvdel og så i øyekroken at keeper Hovdevik sto på halvdistannse. Spissens frekke lobb fra 30 meter spratt like til side for den venstre stolpen.

- Jeg så den gå inn. Den er sånn unna målet til slutt, smiler Brendryen og trekker opp en avstand på rundt 25 centimeter med nevene.

Ottestads lag (4-4-2): Vebjørn Strandlie - Henning Saug Lie, Mats Brenden, Andreas Busterud, Amund Rossvoll - Marcus Lasalle de Flon (Herman Roseth fra 50.), Jardar Kokkvoll (Rick Peo Andersen fra 57.), Ole Marius Hansen, Erik Hulleberg - Simen Arnesen, André Brendryen (Adnan Sukurica fra 90.)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat