buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Fredrik Haave Andersen satte inn Brumunddals 1-0-scoring mot Rosenborg. Her i aksjon mot Øyvind Mellum og Løten tidligere i sesongen. FOTO: Stian Fossum Larsen
 
Poengdeling etter høydramatisk avslutning
Etter 93 minutter av oppgjøret mellom Brumunddal og Rosenborg 2 så det ut til at Rosenborg 2 skulle stikke av med alle poengene. Så dukket Mikkel Gran Frankmo opp.

Publisert: 06.aug.2018 18:01
Oppdatert: 06.aug.2018 19:02

Både Brumunddal og Rosenborg 2 kjemper i toppen av 3. divisjon avdeling 5 før mandagens oppgjør på Sveum, men det er jevnt, og oppgjøret er svært viktig for begge lag. 

Det var Brumunddal som kom best i gang i oppgjøret mot trønderne. Allerede etter fem minutter satte Fredrik Haave Andersen inn 1-0 til hjemmelaget. 

Første halvdel av kampen var svært sjanserik og spillet bølget fram og tilbake. Begge lag hadde store sjanser utover i omgangen. Fredrik Haave Andersen hadde to gode muligheter og det samme hadde Mikkel Gran Frankmo for hjemmelaget. I mål for Brumunddal leverte Joachim Svendsberget en feberredning på et av Rosenborgs flere forsøk.  

Men etter 35 minutter var det Rosenborg sin tur til å få uttelling. Filip Brattbakk satte inn 1-1, som også ble resultatet til pause. 

Dramatiske overtidsminutter

Over i andre omgang var det et heltent Dala-lag som kom på banen.

De produserte sjanse etter sjanse, men uten å få uttelling. Samtidig fortsatte Joachim Svendsberget det gode keeperspillet.

Flere Brumunddal-spillere hadde gode sjanser til å sende hjemmelaget i føringen. Fire minutter før full tid satte Hauk Andreas Fossen et skudd i stolpen og ballen trillet langs streken, men den ville ikke inn.

Da kampuret passerte 90 minutter, så det ut til å ebbe ut i 1-1. Men så tok kampen fyr.

Etter 93 minutter satte Franklin Nyenetue inn 2-1 til Rosenborg 2, og det så ut til at Rosenborg kunne dra hjem med tre poeng.

Minuttet senere var imidlertid Mikkel Gran Frankmo frampå og sikret 2-2 og uavgjort for Brumunddal etter noen forrykende overtidsminutter.

Brumunddal leverte en meget god andre omgang og hadde fortjent å få alle tre poengene.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat