25. jun
Få billetter igjen: Kun 1500 billetter er igjen før morgendagens kamp mot Genève.
 
500 billetter ligger i luka
Storhamar har solgt 5.000 billetter til kveldens CHL-kamp mot Genève.

Publisert: 02.sep.2015 19:48
Oppdatert: 03.sep.2015 12:42

Hvis du vil sikre deg en plass i OL-amfien i kveld må du være rask.

- Nå er det bare 500 billetter igjen. De ligger klare for salg i luka fra klokka 14 i dag. Dette er absolutt siste sjanse til å komme inn i hallen i kveld. Det blir ikke ene eneste ståplass, sier Njål Berge.

- Det betyr full hall i kveld?

- Ja, hvis vi får solgt de siste 500 billettene vil det være 5.500 som ser kampen. Jeg må få lov til å si at vi er utrolig stolte over publikum som møter opp for å støtte oss på en slik måte de gjør. Det er rørende, sier Njål Berge, som ikke får sett kampen i hallen i kveld.

Han var i formiddag på veg til Svolvær for å holde foredrag.

- Det var vel ingen god prioritering, eller?

- Bittert. Noe annet er det jo ikke å si om det, men foredraget ble booket for sju måneder siden, og da var det jo ingen som tenkte tanken en gang på at vi skulle spille CHL, og i hvertfall ikke hjemmekamp 3.september, sier Berge. 

I løpet av kvelden i går ble 500 billetter solgt og det var da kun 1.000 billetter er igjen. Tidlig i morges var det 800 billetter igjen, nå er det altså bare 500.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke