17. jul
Lene Retzius
 
4.17 og ny pers på Lene Retzius
Lene Retzius satte nok en ny bestenotering da hun ble nordisk mesteri stavsprang for jenter i Esbo i Finland.

Publisert: 29.aug.2015 17:42
Oppdatert: 29.aug.2015 18:07

Moelv-jenta svingte seg over 4,17 meter og forbedret seg med én centimeter.

- Lene klarte 4,17 meter i første forsøk og gikk rett opp på 4,25 meter. Her hadde hun ett meget godt forsøk, men hun ble stående med 4,17 tilslutt, sa faren Jon som var i kontakt med henne etter stevnet.

Lene vant en komfortabel seier. Neste jente i junior nordisk, hadde 3,95 meter.

Neste test nå, blir Ungdomsmesterskapet. Her håper Lene Retzius å kline til med en skikkelig rekordforbedring. Det er siste sjanse denne sesongen.

- Jeg er godt fornøyd med 4,17 og med å være stabil på høyder rundt 4,15 pluss. Det er like før det løsner på alvor nå og jeg har i alle fall 4,25 meter inne. Det gir meg en god følelse foran U-NM, men om jeg ikke skulle klare å ta 4,25 der, vet jeg at sjansen er desto større med en ny sesong med trening. Framtiden ser lys ut, sier Lene Retzius.

Norsk stafettseier

Også Jonathan Quarcco fikk med seg en seier fra junior-nordisk i Finland. Den kom på stafett for gutter. Quarcco løp verken 100- eller 200-meter på grunn av en hamstringsskade. 

Mangseth sist

Også Jon Simen Mangseth fra Moelven var i aksjon i høyde. Han hadde tre gode forsøk på 1,95, men ble stående med 1,90 til slutt og ble åttendemann på det resultatet. To andre hoppere gikk også ut på 1,90, men til forskjell fra Mangseth, gikk disse to over 1,80 meter, der Mangseth dro meg seg ett riv.

- Jeg er bare sånn passelig fornøyd med resultatet. Jeg hadde håper å nærme meg to meter, men det ikke slik denne gangen, sa Jon Simen Mangseth som håper å perse én gang til denne sesongen i UM på Lillestrøm om 14 dager. Da må han over 1,96 meter.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke