20. jul
 
Furnes-gjengen satte pris på HamKam-besøket 
Tidligere har HamKam vært på klubb-besøk i Moelven. Onsdag var trenere og spillere på plass på Gaalaasbana i Furnes. Se bildegalleri over!

Publisert: 06.okt.2016 09:49
Oppdatert: 06.okt.2016 09:51

Seansen startet med at HamKam-gutta kjørte en vanlig treningsøkt på det nye kunstgraset. Etter hvert ble det trenerforum, og samtidig kjørte HamKam-spillerne en skikkelig treningsøkt med gutte- og juniorspillerne i Furnes. Det var bra konsentrasjon og herlig trøkk. Keeperne fikk også sitt av Lars Jendal og Emil Holst.

Ole Morten Bratberg i Furnes Fotball var veldig godt fornøyd.

– Vi så at HamKam hadde vært på besøk i Moelven. Så snakket jeg med Bjørn Brungot, og vi ble enige om å ringe Stein Arne Ingelstad i HamKam, slik at vi var først i køa. Dette er et veldig bra tiltak, og dette gir motivasjon for alle, sier Ole Morten Bratberg, og fortsetter:

– Nå får vi muligheten til å vise fram det nye anlegget vårt også. Det er vi skikkelig stolte av, sier Ole Morten Bratberg i Furnes Fotball.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke