20. jul
Jubelbrøl: Tonje Enkerud (t.h) og Martine Hovden juble vilt etter sluttsignalet. Foto: Truls Hovelstuen Blystad
 
Ba om Enkerud-scoring, og fikk det
(Storhamar-Oppsal 21-20) Storhamar måtte slite mot Tertnes, men Tonje Enkeruds scoring i siste minutt gjorde at trener Arne Senstad kunne smile bredt.

Publisert: 09.nov.2016 22:03
Oppdatert: 10.nov.2016 13:23

Senstad var en blid mann etter at Enkerud hadde avgjort. 

- Det var utrolig forløsende å se den gå inn. Jeg ba om Enkerud-scoring der, og fikk det. Det det var deilig.

Om kampen sier han følgende. 

- Det var en litt utypisk damekamp, der det vippet veldig frem og tilbake. I ett sekund var vi i ledelse, så ledet de, så det vippet veldig. Det bar preg av at det var to lag som måtte satse litt, når vi er i den utfordre posisjonen vi er.

Storhamar lå fire mål bak til pause, men i en periode der de scorer fem mål på rad i starten av andre omgang, skjøt de seg selv inn i kampen igjen.

- Jeg ba om ledelse med ett, og det fikk jeg, så det må jeg være fornøyd med. Men vi kan ikke spille sånn hver kamp, så der må vi heve oss. Men nå har vi gjort jobben i høstsesongen, og ligger på en femteplass. Vi har slått de som vi håper skal ligge under oss, og tapt mot de som ligger over oss, avslutter Storhamar-treneren.

Storhamar startet best, og ledet både 3-0 og 7-5 i starten av kampen. De sto godt defensivt, og scoret på sjansene sine. Utover i omgangen skulle det bli annerledes. Tertnes hevet seg flere hakk, og i sammenheng med sjansesløseri fra Storhamar, fikk de en ledelse på fire mål inn til pause, 8-12. Maria Aarstad slet, og Stine Lidèn kom inn i målet.

De gule startet andre omgang forrykende, og scoret seks på rad i starten av andre omgang, og gikk opp i en 13-12 ledelse. Men kampen var ikke over, og lagene fulgte hverandre helt inn. Tonje Enkerud ble den store helten med sin scoring 30 sekunder før slutt. Det endte 21-20 til Storhamar. Storhamars toppscorer ble Ellen Marie Folkvord, med seks mål.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke