20. aug
TOK GULL: Stine Olsen Kirkevik gikk inn til gull i årets NM i skiorientering.
 
Kirkevik tok NM-gull
Stine Olsen Kirkevik (Hamar skiklubb) trodde ikke på gull i NM i skiorientering, men der tok hun feil. 40-åringen var best av alle og vant overlegent. Sølvmedaljen gikk til Løtens Evine Westli Andersen.

Publisert: 26.feb.2017 16:42
Oppdatert: 26.feb.2017 17:02

NM skiorientering gikk på Lensbygda. Toten Troll hadde lagt en småkupert  løype, noe som vinner Stine Olsen Kirkevik behersket best av alle.

- Jeg hadde ikke tro på gull før det hele startet. Ettervert som løpet gikk, kjente jeg at nesten alt klaffet. Jeg tror ikke jeg gjorde en eneste feil. Derfor var det ekstra morsomt at det ble gull til slutt. Jeg har fått trent godt i hele vinter. Sønnen min på 14 år har blitt en god treningskamerat og gir meg skikkelig kamp på alle treninger. Tydeligvis har det gitt resultater, sier Stine Kirkevik Olsen.

Løtens Evine Westli Andersen var litt skuffet over sølvmedaljen.

- Det er klart jeg drømte om gull, men Stine var bedre enn meg i dag, sier Evine. Søster Emilie gikk inn til femteplass.

Løten tok med seg sølvmedaljene på stafetten. Der startet Marthe Fallbakken Berge godt og fikk veksle som nummer to. Emilie Westl Andersen gjorde det like bra og ga søster Evine et godt utgangspunkt til den siste etappen. Løten beholdt plassen og kunne juble for en fortjent sølvmedalje.

- Sølv på stafetten er vi meget godt fornøyd med. To sølv til Løten til Løten kan vi ikke klage på, sier Evine Westli Andersen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke