20. jul
HIL-JENTENE: Idun Langgaard Antonsen (bak fra venstre), Synne Kjærnes, Johanne Gylthe Berget, Ane Kjærnes, Maren Mørkved Andersen, Mille Eide Nyhus, Emma Bjørnstad (foran fra venstre), Matilde Slettan, Anna Brynhildsvoll, Ida Nergård Antonsen, Lisa Vestvik Winthers.
FOTO: ARVE HOVELSTUEN BLYSTAD
 
HIL Friidrett med to jentelag i Veldrestafetten
Hamar IL Friidrett stilte med to jentelag i Veldrestafetten lørdag. Jentene synes det er utrolig moro å konkurrere på lag.

Publisert: 22.apr.2017 17:05
Oppdatert: 22.apr.2017 17:07

Raufoss dominerte jenteklassen på Sveum, og tok dobbeltseier. Bak dem fulgte de to HIL-lagene. Det var ingen av HIL-jentene som deppet over at det ikke ble seier.

– Vi er godt fornøyde. Alle løp gode etapper, sier Johanne Gylthe Berget (11), og fortsetter:

– Det er kjempemoro med stafett. Det konkurrerer vi sammen. jeg skal løpe Hamarstafetten også. Jeg er på mange friidrettsstevner i løpet av sommeren, sier Johanne Gylthe Berget fra Ingeberg, som også driver med langrenn, turn og håndball.

Synne Kjærnes (10) synes det er veldig bra miljø i HIL Friidrett, og hun stortrives på det nye anlegget på Børstad.

– Friidrett er veldig moro, sier 10-åringen.

I gutteklassen ble gutta til Moelven nummer to. Raufoss vant guttestafetten på Sveum lørdag, og avgjorde helt på slutten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke