16. jul
TØFFE TAK: En linjedommer ble angrepet av en tilskuer med pepperspray under kampen mellom Kongsvinger og Ranheim lørdag.
ILLUSTRASJONSFOTO: NTB Scanpix
 
Linjedommer angrepet med pepperspray på Gjemselund
En tilskuer gikk til angrep på en av assistentdommerne med pepperspray da Kongsvinger og Ranheim spilte 0-0 i 1. divisjon lørdag.

Publisert: 22.apr.2017 17:51
Oppdatert: 22.apr.2017 19:38

Den meget spesielle episoden fant sted fem minutter før slutt på Gjemselund. Mens spillet pågikk midt på banen tok en tilskuer seg uten forvarsel ned på sidelinjen. Der fikk en av kampens to assistentdommere det som liknet rød maling sprayet i store deler av ansiktet.

Etter kampslutt bekreftet lokalt politi at assistentdommeren fikk pepperspray i ansiktet.

- En mann er pågrepet etter å ha sprayet linjedommer med pepperspray. Anmeldes av politiet for kroppskrenkelse, heter det i en melding fra Politiet i Innlandet på Twitter.

Kampen ble stoppet etter episoden mens assistentdommeren fikk tilsyn. Han ga deretter grønt lys for å fortsette oppgjøret og fullførte kampen.

- Dette er nesten sjokkerende. Jeg har selvfølgelig aldri vært borte i noe sånt før, og jeg håper aldri jeg får se det igjen. Det er bare vondt, sa Kongsvinger-trener Hans Erik Eriksen til NTB etter kampslutt.

Med det ene poenget lørdag er Ranheim fortsatt ubeseiret i årets 1. divisjon. Trønderne topper tabellen tre poeng foran Bodø/Glimt.

Kongsvinger har på sin side to poeng etter fire kamper. Det gir 11.-plass på tabellen.

Tirsdag reiser Kongsvinger-gutta til Løten for å spille 1. runde i NM.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke