18. aug
VM-DEBUT: Jonathan Quarcoo.
 
Jonathan Quarcoo var uheldig med vinden og ble slått ut på 200 meter
Jonathan Quarcoo (20) løp inn til 4.-plass og 20,60 i sitt forsøksheat på 200 meter i VM i London. Det holdt ikke til plass i semifinalen. Han var seks små hundredeler unna semifinaleplass.

Publisert: 07.aug.2017 19:44
Oppdatert: 07.aug.2017 21:01

Jonathan Quracoo løp i bane seks i London. Han var nummer tre da det sto igjen 60 meter. Det ble altså 4.-plass i heatet. 

- Jeg er fornøyd med løpet. Det satt overraskende bra i svingen. Jeg klarte å beholde roen. Det ble litt tungt på oppløpssida, dessverre. Men det må jeg lære av, sa Jonathan Quarcoo til NRK rett etter løpet.

Jereem Richards fra Trinidad og Tobago vant Quracoos heat med 20,06.

Etter det fjerde forsøksheatet ble det klart at Quarcoos VM-eventyr er over. De tre beste i hvert heat pluss de tre beste tidene gikk videre til semifinale på 200 meter.

Jonathan Quarcoos heat hadde 0,6 i motvind. Etter hvert snudde vinden, og flere heat fikk medvind (+0,7).

- Vinden har nok litt å si, men jeg er ikke bitter. Dette er utendørsidrett. Jeg har fokus på det jeg får gjort noe med. Dette var uansett en morsom opplevelse, sier Jonathan Quarcoo til HA-sporten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke