16. jul
KLAR: Phil Marinaccio (24) er klar for Storhamar. Han kommer til Hamar torsdag.
 
Storhamar henter kanadier som kan spille både ving og senter
Phil Marinaccio (24) er klar for Storhamar. Han kan spille både senter og ving, og kommer til Hamar torsdag.

Publisert: 23.okt.2017 13:25
Oppdatert: 23.okt.2017 15:07

Marinaccio kommer fra Bemidji State University i NCAA-ligaen. Den regnes som den beste amerikanske juniorserien. Forrige sesong fikk han bokført 11 scoringer og 18 målgivende pasninger på 41 kamper, og ble med det poengkonge. Han kan spille både senter og ving. 24-åringen veier 86 kilo og er 1,78 lang.

Trener og sportssjef Fredrik Söderström kommenterer signeringen på følgende måte til sil.no:

– Vi konstaterte tidlig at en bred tropp kreves for å være fremgangsrike over tid. I Marinaccio fikk vi muligheten til å hente inn en spiller med hockeykarrieren foran seg. Phil er en ung, ambisiøs spiller med et interessant potensial. Vi skal gi ham muligheten til å utvikles videre i et bra hockeymiljø i en heftig hockeyby.

Phillip Marinaccio er fra Ontario i Canada og ble rekruttert inn i universitetsligaen via spill i USHL, blant annet for Lincoln Stars.

– Marinaccio er mobil, intensiv og kraftfull i spillet, og er en spiller som har den typisk transatlantisk rett på mål-stilen, noe som vi ser på som en interessant kontrast til den europeiske hockeyen, sier  Fredrik Söderström.

Han kommer til Hamar torsdag. Det er usikkert når han er spilleklar.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke