17. jul
TOPPRESULTAT I MUNCHEN: Mari B. Løvseth, Stange Sportsskyttere

 
Kjemperesultat av Løvseth i München
Mari B. Løvseth fra Hamar er i Munchen for å forberede seg til EM i luftgeværskyting i mars måned. Og der har hun avsluttet konkurransene med tredjeplass i finalen i dag.

Publisert: 25.jan.2019 13:25
Oppdatert: 25.jan.2019 17:51

Dette er en olympisk øvelse.

Mari B. Løvseth er en 16 skyttere fra Det norske skytterlandslaget som er uttatt til EM i luftgeværskyting, som avvikles i Kroatia i mars måned. Som oppkjøring til dette mesterskapet har Løvseth, sammen med andre norske skyttere fått anledning til å delta i verdens største luftgeværstevne, H&N Cup i Munchen, som arrangere denne uken. Dette stevnet arrangeres over flere dager, men Løvseth reiser nå hjem etter å ha skutt to konkurranser torsdag og fredag denne uken. I første konkurranse på torsdag ble det 625,1 poeng og 11. plass. Det ga ingen finaleplass (må være blant de åtte beste), men i fredagens konkurranse ble det toppresultat i innledende skyting, 628,6 og andreplass før finalen. I finalen tok Løvseth tredjeplassen med 226,6 poeng.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke