20. jul
 
Lillehammer slo Tønsberg
Tønsberg stresset Lillehammer i lange perioder, men tre poeng ble igjen i Kristins Hall.

Publisert: 10.mar.2016 17:28
Oppdatert: 10.mar.2016 21:57

Lillehammer var heldige som kunne gå til pause med 0-0. Tønsberg var det klart beste laget. De ville mest og skapte mest. Flere enorme muligheter burde ha sørget for at gjestene fra Vestfold tok ledelsen. Det var så ille at trener Mikael Kvarnström tok en timeout etter 14 minutter. Det hjalp ikke stort, og i sekundene etter holdt Tønsberg på å score flere ganger. Svensken var rasende i boksen. Lillehammer hadde ett skudd i tverrliggeren ved Eric Meland, men nærmere kom de ikke. 

Det var bedring å spore i den andre perioden, men allikevel langt unna det nivået man kan forvente. Tønsberg skal ha skryt for innsatsen og har gjort det vanskelig. Lillehammer skapte allikevel langt mer og hadde større intensitet i spillet. Men det var Tønsberg som var nærmest å ta ledelsen. I spill fem mot tre smalt det i stolpen. I det Nicolas Ritz kom fra utvisningsboksen og Lillehammer var fire mann, tok franskmannen saken i egne hender. Han kontret inn 1-0 med et skudd mellom bena på Surek. Sekunder før pause kom kampens høydepunkt. Stian Kaltrud Nystuen gjorde alt selv. Han fintet seg gjennom forsvaret til Tønsberg, dro ut målvakten og vippet pucken inn i det åpne målet. 

I den tredje perioden kontrollerte Lillehammer-kampen, og Tønsberg gikk litt tom for krefter. Mot slutten av kampen fikk Stian Kaltrud Nystuen muligheten til å bli tomålsscorer da han ble tildelt straffeslag. Kaltrud Nystuen dro av målvakten, men pucken forsvant fra køllebladet og utenfor. 

Lillehammers lag:

Målvakt: Michal Zajkowski (Espen Johansen)

1.rekke: Mike Banwell, Aleksander Nygaard Rindal - Dag-Morten Wehn, Patrick White, Joakim Arnestad-Eidsæther. 

2.rekke: Henrik Rosengren, Christian Fosse - Daniel Åhsberg, Eric Meland, Stian Kaltrud Nystuen.

3.rekke: Håvard Steen, Stein Tore Bakken - Nicolas Ritz, Joachim Fridtjov Jensen, Endre Medby.

4.rekke: Sondre Bjerke, Robin Soudsky - Christer Rudi, Tomas Laiho Trondsen, Daniel Karlsen Stensrud. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke