17. jul
God igjen: Robin Jensen Sandlie spilte nok en god kamp og var svært delaktig i storseieren. Foto: Pål Jacobsen
 
Ajer IBK rundspilte Bærums Verk
Ajer IBK rundspilte Bærums Verk og vant 11 – 3. Etter spill og sjanser burde Ajer ha scoret over 20 mål. Så overlegne var Ajer i denne kampen.

Publisert: 02.des.2016 22:02
Oppdatert: 04.des.2016 14:09

Skulle Ajer IBK få heng på de tre neste lagene på tabellen måtte Bærums Verk bli sendt hjem med tap.

Bærums Verk var ikke i nærheten av å gi et heltent hjemmelag noen kamp om poengene.

Totalt overlegne

I den første perioden sløste hjemmelaget med sjansene. At Ajer scoret bare ett mål, var nesten utrolig.

Ajer spilte sikkert og godt, men skuddene var ikke av samme klasse. Enten reddet keeperen, eller så smalt det i metallet.

Spillende trener Helge Larsen var likevel godt fornøyd med laget.

– Vi har slitt med å score tidligere. Det samme gjentok seg i de første 20 minuttene. Heldigvis løsnet det i de to siste periodene. Dette var tre utrolige viktige poeng. Nå er vi med, der vi mener vi skal være, sier Helge Larsen.

I tidligere kamper denne sesongen har det vært mange unge spillere som har stått fram. De spilte ikke dårlig i denne kampen, men dette var veteranenes kveld.

Løsnet

Fire mål i andre periode og veteranene hadde satt standarden. Tredje og siste periode ble enda bedre. Da kom det seks mål, men Ajer kunne fort ha scoret langt flere mål.

Helge og Terje Larsen spilte som vanlig godt. Fredrik Arnesen var sammen med Andreas Jensen hjemmelagets to beste spillere. De scoret også tre mål hver.

Robin Jensen Sandlie som har vært Ajers beste denne sesongen, fornektet seg heller ikke i denne kampen. Ett mål og meget solid gjennom hele kampen viser hvor viktig han er for Ajer.

– I tidligere kamper har flere av de yngste spillerne stått fram. Nå var det endelig veteranene som viste seg fram. Det var på tide, for vi må også vise at vi fortsatt kan, sier spillende trener Helge Larsen, som endelig kunne smile igjen.

Ajer IBK – Bærums Verk 11–3. Perioderesultat: 1-0, 4-1, 6–1. Mål for Ajer: Fredrik Arnesen 3, Andreas Jensen 3, Helge Larsen 2, Terje Larsen 1, Robin Jensen Sandlie 1, Even Tomter 1.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke