20. jul
 
Allsidige Aalmen gleder seg til Hønefoss-kampen
Mot Asker var han midtstopper, og i den forrige kampen mot Alta spilte han på midtbanen. I morgen er Håkon Aalmen klar igjen - som midtstopper.

Publisert: 01.okt.2011 18:12
Oppdatert: -
HAMAR: Han synes, naturlig nok, det er mye morsommere å starte kampene.
Før Asker-kampen hadde han ikke startet en A-kamp siden 29. mai, mot Alta.
Han har kommet inn som innbytter i 12 kamper.
- Det er moro å starte, og være med å bidra fra start.
Håkon Aalmen har brukt mulighetene godt.
- Jeg har trent bra, og vært klar hele vegen. Det er viktig å være godt forberedt. Så lenge jeg kan spille både midtstopper og midtbane er jo sjansene for å få spille større.
- Er du best som midtstopper eller midtbanespiller?
- Det er vanskelig å si, og jeg har faktisk tenkt litt på det sjøl. Det er to forskjellige roller. Som midtstopper har du alt spillet foran deg. Jeg har spilt mest midtstopper på 2. laget i det siste. Det var litt uvant å spille på midten mot Alta, men det gikk greit. På midtbanen blir det mye mer løping, og det gjelder å orientere seg hele tiden. Han gleder seg til Hønefoss-kampen, hvor han er på plass i midtforsvaret igjen. Oddbjørn Lie soner etter rødt kort sist.
- Avslutningen på sesongen blir utrolig spennende. Når det gjelder kampen til helga, så er det Hønefoss som har presset på seg. De har et klart mål om opprykk, har satset hardt på det, og har hentet inn spillere. Jeg føler at vi har alt å vinne. Vi har kommet sigende ut over i sesongen, sier Aalmen.
Vegard Skogheim er godt fornøyd med det Aalmen har levert i de siste kampene.
- Han er en allroundspiller, med kloke valg og han er rolig med ballen.
Truls Jevne Hagen og Vegar Bjerke spiller ikke i morgen. Begge er fortsatt skadet. John Anders Rise måtte ut sist, men spiller trolig mot Hønefoss.
Kristoffer Hagen sonet for gule kort mot Alta, og er klar igjen i morgen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke