17. jul
Matheas Amb.
 
Amb og Johnsen avsluttet sterkt
Både Matheas Amb fra Lismarken og Øistein Johnsen fra Stange og Romedal avsluttet NC 3. runde med 346 poeng i Egersund lørdag.

Publisert: 28.aug.2016 22:54
Oppdatert: 28.aug.2016 22:54

Årets norgescup i baneskyting ble sist uke avsluttet med 3. runde, som var lagt til Stavanger, Egersund og Gjesdal skytterlag. Tidligere i år er første og andre runde avviklet på henholdsvis Østlandet (Follo, Asker og Oslo) og Nord-Norge i tilknytning til Landsskytterstevnet.

Tøft nivå

Resultatene i norgescupen forteller om et topp nivå blant mange skyttere, og det må skytes topp resultater gjennom hele cupen for å kunne hevde seg i sammendraget. Resultatene til Amb og Johnsen, som begge klarte 346 i et av stevnene i helgen, er for så vidt toppresultater sett med lokale øyne, men det holdt til bare 10. og 14.-plass i Egersund i helgen. Beste skytter fra Hedmark i årets NC ble Roger Nilsen fra Tynset. Han klarte 347, 345 og 342 på sine tre stevner under avslutningen på Sørlandet. Totalt ble Nilsen nr. 20 med 2069 poeng. Anette Tingbø fra Time vant årets NC med 2084 poeng.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke