16. jul
SKAL, SKAL IKKE: Michael Apelgren er sterkt ønsket som Elverum-trener i ytterligere to år, men et tilbud fra Spania kan også friste.
Foto: Terje Midttun
 
Apelgren har fått tilbud fra Spania
Michael Apelgren er i forhandlinger om kontraktsforlengelse med Elverum herrehåndball.

Publisert: 18.des.2015 10:17
Oppdatert: 18.des.2015 10:18

Samtidig har et spansk eliteserielag meldt sin interesse for svensken. Spanjolene har til og med kommet med et konkret tilbud. Hva dette inneholder er Apelgren tilbakeholden med å kommentere utover at det han og familien tilbys sol og varme. 

Tidligere i uka sa styrmedlem med ansvar for sport i Elverum herrehåndball, Nils Kristian Myhre, at bare småting gjensto før partene var kommet til enighet om en ny avtale. Ifølge Apelgren er det en toårsavtale det snakkes om.

Viktig underskrift

Også Apelgren bekrefter at bare småting gjenstår før en avtale eventuelt kan undertegnes. Hva disse småtingene dreier seg om, er han lite lysten til å si noe om, utover at det kan dreie seg om familiære ting.

- Jeg er glad i Elverum, har en kul jobb og er heldig som får jobbe i denne klubben, sier Apelgren som mener at en avklaring kan være nært forestående.

Myhre betoner viktigheten av å få Apelgrens underskrift på plass nå som samtalene med spillerne så smått har startet. Kun to av spillerne har kontrakter som går ut over årets sesong: Erik Torsteinsen Toft og Jonas Burud. 

Avslutning med smell i

Det som opptar svensken i større grad enn sin egen jobbframtid, er årets siste kamp mot ØIF/Arendal i Terningen Arena lørdag kveld. Bortsett fra tapet for Halden i siste serierunde, har sørlendingene sklidd igjennom seriespillet så langt uten en skramme i lakken. Mange vil ha det til at ØIF/Arendal har sikret seg seriemesterskapet allerede, men Michael Apelgren er ikke enig i det:

- Lørdagens kamp er på mange måter viktig for hvor Elverum havner på tabellen etter ferdigspilt grunnseire. Taper vi, blir det ikke seriegull. Vinner vi, har vi fortsatt en liten sjanse, men vi sliter med de to poengene vi mistet før seriestart på grunn av økonomien. At vi står med ett tap mer enn sørlendingene med seier lørdag, kan være mulig å utligne i siste halvdel av serien, men uansett kan vi tilby publikum en årsavslutning med smell og mange fine dueller i.

Publikumsrekord?

- Eller hva skal vi si om keeperduellen mellom Sven Erik Medhus og Morten Nergaard, høyrekantduellen mellom Lindboe/Jøndal og supporterduellen mellom Svermen/Taiga´n? Alt dette gjør kampen til en heftig sak, sier Apelgren som mener kampen har et potensial til å dra 2.500 tilskuere.

Det mener også Kalle Bjørkman som opplyser at 1.600 billetter allerede er solgt og at det er igjen 300 sitteplasser.

- Drømmen er å få solgt så mange billetter at vi blir nødt til å lage en provisorisk tribune bak det ene målet, sier Bjørkman, gestikulerer og forteller hvordan han helst vil ha det med full hall i Terningen Arena. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke